Ανδρέας Μικρούτσικος: «Να πάω απρόσκλητος στη Μενεγάκη; Όχι, δεν θα κάνω τέτοια γαϊδουριά»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απαντάει στο κάλεσμα της Ελένης Μενεγάκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου για την εκπομπή "Breakfast@Star".

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε για την πρόσκληση που του απηύθηνε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της την προηγούμενη εβδομάδα, με σκοπό να πάει ως καλεσμένος

Ο παρουσιαστής, ωστόσο, είπε ότι δεν δέχθηκε ποτέ κάποια επίσημη πρόταση.

«Δεν δέχθηκα κάποια πρόταση επίσημη. Ας με πάρουν και θα δούμε. Εγώ απάντησα χιουμοριστικά ότι θα πάω όποτε θέλω εγώ, γιατί θα πάω για τον Ουγγαρέζο».

«Αυτά είναι χιουμοριστικά αλλά απ’ ό,τι βλέπω ο χώρος τα παίρνει στα σοβαρά, θέλει ντε και καλά διενέξεις. Εγώ όταν έχω διενέξεις, τσακωμούς, γίνονται από διαφορές απόψεων», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Πολύ ευγενικά η Ελένη Μενεγάκη είπε «θέλω να τον δω, να έρθει να συναντηθούμε» και τα λοιπά. Όλα αυτά είναι εν ευθέτω χρόνω, οψόμεθα εις Φιλίππους»,είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν είδα την εκπομπή, για να δω αν το είπε με την καρδιά της. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις, δεν διαφωνώ αλλά να σου πω και κάτι; Έχω τηλέφωνο. Τι; Θα πάω εκεί απρόσκλητος; Είδα ανοιχτή πόρτα να μπω; Δεν υπάρχει τέτοια γαϊδουριά από μένα», απάντησε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινεί μιλώντας για τον αδερφό του - "Η σχέση μου με τον Θάνο ξεπερνούσε την αδελφική σχέση, μου έλυνε όλα τα προβλήματα" (βίντεο)

«Από την άλλη, για να γίνεις μαϊντανός πρέπει να έχεις ταλέντο σε αυτό. Εγώ μαϊντανός δεν γίνομαι, λέω όχι στην υπερέκθεση», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ