Ελένη Φουρέιρα για τη βάφτιση του παιδιού της: «Είναι νωρίς ακόμα, έχω πρεμιέρες, έχω Άμστερνταμ... τόσα πολλά»

Η Ελένη Φουρέιρα σχολιάζει την επιλογή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision και απαντάει για τη βάφτιση του παιδιού της.

Την Ελένη Φουρέιρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Σε απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Fay's Time" η τραγουδίστρια μιλάει για τη βάφτιση του παιδιού της.

Επιπλέον, σχολίασε την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τη Δέσποινα Βανδή.

"Η Μαρίνα Σάττι εύχομαι να σκίσει, είναι πολύ καλή. Χάρηκα πάρα πολύ με αυτή την επιλογή. Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει. Ό,τι θέλει είμαι εδώ να της πω από την εμπειρία μου", ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία το 2018 διαφωνίστηκε με το τραγούδι "Fuego" για την Κύπρο, κατακτώντας τη 2η θέση.

Η τραγουδίστρια απάντησε, επίσης, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Δέσποινα Βανδή σχετικά με τις στυλιστικές της επιλογές πάνω στη σκηνή.

"Δεν θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα. Σχολιάζουμε μια γυναίκα για το πώς ντύνεται; Σας παρακαλώ, είναι τραγικό. Δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε. Ο κάθε άνθρωπος να ντύνεται όπως γουστάρει. Είναι αστείο που μπαίνουμε στη διαδικασία να το συζητάμε".

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: "Μου είπαν έλα τώρα το Αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα" - Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει γιατί έκρυβε την καταγωγή της

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τη βάφτιση του παιδιού της, με την ίδια να λέει: «Είναι νωρίς ακόμα, έχω πρεμιέρες, έχω Άμστερνταμ... έχω τόσα πολλά, που δεν μπορώ τώρα. Προσπαθώ. Κάπως με έναν μαγικό τρόπο το 4ωρο είναι σαν να κοιμάσαι 8 ώρες. Μέχρι να καταρρεύσω», σημείωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ