Ελένη Φουρέιρα: "Μου είπαν έλα τώρα το Αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα" - Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει γιατί έκρυβε την καταγωγή της

Η Ελένη Φουρέιρα μιλάει για τον ρατσιμό που βίωσε στην Ελλάδα.

Η Ελένη Φουρέιρα με εξομολογητική διάθεση μίλησε στο podcast του Fipster στο Youtube. 

Η διάσημη τραγουδίστρια επισήμανε τους λόγους για τους οποίος έκρυβε το γεγονός ότι κατάγεται από την Αλβανία. Υπογράμμισε ότι στην αρχή της καριέρας της αντιμετώπιζε έντονο ρατσισμό.

«Όταν ήμουν 20 χρονών και ήρθα στην Ελλάδα, έμαθα ότι ήταν κακό να είσαι από την Αλβανία, κάπως σε βρίζουν, χωρίς όμως μικρή να αντιλαμβάνομαι γιατί γίνεται αυτό. Μεγαλώνοντας αυτό έγινε ένα αγκάθι στη ψυχούλα μου, το οποίο κάθε φορά που περνούσα από μια παρέα, τους κοιτούσα να δω πώς θα αντιδράσουν. Θα ήθελα να μην είχα βιώσει τον ρατσισμό για να μην έχω αγκάθι και να πω “Παιδιά είμαι από την Αλβανία”. Δεν είναι σούπερ;

Δυστυχώς αυτό δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό σε μια τέτοια εποχή. Δεν θα άλλαζε αυτό. Θα έπρεπε να ήταν αλλιώς αλλά δεν ήταν. Μιλάω για την Ελένη που τότε ξεκινούσε την καριέρα της, τι άγχος είχε. Αυτό που έχω βιώσει με έκανε αυτό που είμαι πια. Θα γυρίσει να μου πει κάποιος “Εσύ που ντρεπόσουν…”, όχι δεν ντρεπόμουν εγώ. Μπερδεύεται ο κόσμος. Φοβάται την αντίδραση και την κατακραυγή του κόσμου. Μακάρι να άλλαζε, εγώ μέσα μου είμαι πολύ καλά.

Θα μάθω στο παιδί μου ό,τι θέλει να κάνει και να είναι περήφανος για αυτό. Το έχω βιώσει και είναι πολύ περίεργο συναίσθημα. Η μικρή Ελένη δεν είχε τα κότσια τότε να το πει» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Αρσενάκος: «Η Φουρέιρα την άνοιξη θα βαπτίσει τον γιο της, έχει βρει τους κουμπάρους»

«Ρε αγάπη μου είχα πάει σε δισκογραφική και όταν έκλεισα την πόρτα μου είπαν μετά “Έλα τώρα το αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα» συμπλήρωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Καλεσμένες στο Podcast ήταν επίσης η influencer Μαίρη Συνατσάκη και η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ