Η Ευγενία Νιάρχου με την νύφη της Dasha σύζυγο του Σταύρου Νιάρχου & την Diane von Furstenberg - Το νέο project της πολυεκατομμυριούχου (φωτό)

Λαμπερές παρουσίες!

Η διάσημη κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου παρουσίασε πρόσφατα τη νέα της συλλογή από κοσμήματα.

Οι υπέροχες δημιουργίες της θα είναι έτοιμες προς πώληση στο Gagosian Shop στο Λονδίνο από τις 11 Νοεμβρίου.

Με ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που φιλοξένησαν την παρουσίαση των κοσμημάτων της στο Casa Cruz την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο πλάι της βρέθηκαν και η σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου, η Dasha Zhukova, αλλά και η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg. 

Στην ανάρτησή της η Ευγενία Νιάρχου έγραψε: "Venyx X Man Ray Launch στο Casa Cruz την περασμένη εβδομάδα - ευχαριστώ τους υπέροχους οικοδεσπότες μου. Η συλλογή θα είναι προς πώληση στο κατάστημα Gagosian από τις 11 Νοεμβρίου".

 

 

Για την περίασταση, η Ευγενία Νιάρχου φόρεσε μια φανταστική γκρι ολόσωμη φόρμα με κόψιμο στη μέση και φυσικά κοσμήματα από τη συλλογή της.

Instagram @venyxworld

Διαβάστε επίσης: Η Ευγενία Νιάρχου με το πιο τολμηρό outfit που την έχουμε δει - Με σώμα μανεκέν παρουσίασε τα κοσμήματα της - Ποιες φίλες της ήταν κοντά (φωτό)

Instagram @venyxworld

Instagram @venyxworld

Η πανέμορφη Dasha εντυπωσίασε με ένα μακρύ μαύρο σταυρωτό σακάκι, ενώ η σχεδιάστρια Diane von Furstenberg επέλεξε ένα ιδιαίτερο μαύρο σακάκι με κόκκινες λεπτομέρειες.

Instagram @venyxworld

Τα κοσμήματα της νέας συλλογής φαίνονται πραγματικά ονειρεμένα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ