Δολοφονία 23χρονης στην Κυψέλη: Ομολόγησε η αδερφή της 23χρονης - «Τη μισούσα, γι’αυτό τη σκότωσα» (βίντεο)

Πήρε όλη την ευθύνη πάνω της ...

Μάνα, κόρη και σπιτονοικοκυρά πήραν το δρόμο της φυλακής ...

Η αδερφή της 23χρονης Φαίης Μπακογιωργου από την Κυψέλη αποκάλυψε ότι τη σκότωσε επειδή τη μισούσε και τη ζήλευε.

Τα γεγονότα όμως περιπλέκονται καθώς σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ομολογία που έδωσε η 23χρονη αδελφή του θύματος, φαίνεται να είναι σε διάσταση με ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τα όσα περιέγραψε δηλαδή για τον τρόπο που σκότωσε την αδερφή της, δεν «κολλάνε» με αυτά που έχουν διαπιστώσει οι Αρχές από τα ευρήματα.

Διαβάστε ακόμη: H Φαίη και ο θάνατος- μαρτύριο : την έβγαζαν στο πεζοδρόμιο να επαιτεί ,να εκδίδεται , έτρωγε ξύλο αλύπητο , απέβαλε στον 8ο μήνα, νεκρή σε κουβέρτα

Να σημειωθεί ότι η 23χρονη αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς επικαλέστηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η 53χρονη μητέρα της Φαίη και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά της, που έχουν κριθεί προφυλακιστέες, αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία, με την δεύτερη να δηλώνει ότι υπεραγαπούσε το θύμα και δεν το έβλαψε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και δεύτερη, παράλληλη έρευνα των Αρχών για το θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας που ζούσε μαζί με την Φαίη. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, είχε και εκείνη νοσηλευτεί με τραύματα κακοποίησης όπως εκείνα της Φαίης. Η γυναίκα έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2021, μερικούς μήνες πριν την Φαίη.

Τον Οκτώβριο του 2021 εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της 23χρονης Φαίης, τυλιγμένο με μια κουβέρτα, στο κέντρο της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που έμενε με την μητέρα της και την αδερφή της, στο σπίτι της 56χρονης «σπιτονοικοκυράς».

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δεν ζούσε μαζί τους, αλλά φέρεται να είναι εκείνος που έκανε τις πρώτες αποκαλύψεις στην ΕΛ.ΑΣ για τις άθλιες συνθήκες που ζούσε η κόρη του. Ο πατέρας ζήτησε να ερευνηθεί περαιτέρω ο θάνατός της Φαίης ενώ έκανε και την δική του έρευνα με τη βοήθεια ιδιωτικού ντετέκτιβ και δικηγόρου.

Όσα αποκαλύφτηκαν, θυμίζουν ταινία τρόμου καθώς η καθημερινότητα του άτυχου κοριτσιού, φαίνεται πως περιλάμβανε πορνεία και συστηματική κακοποίηση στο σπίτι, που δεν σταματούσε ακόμα και όταν ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Λίγο πριν το θάνατό της, φαίνεται πως απέβαλε το 4ο παιδί της.

Οι Αρχές συνέλαβαν τις 3 γυναίκες οι οποίες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενες το απόγευμα της Δευτέρας (13/11).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ