Ο ωραίος σαν σταρ του σινεμά υποψήφιος Πρόεδρος του Μεξικού - Τι να το κάμεις; Σκέφτεται παλιακά …

Ποια η θέση του απέναντι στην LGBTQ+ κοινότητα

Μαζί με μία οπαδό του βγάζει σέλφι ο υποψήφιος για την προεδρία του Μεξικού Eduardo Verastegui. Από πόλη σε πόλη διεξάγει την εκστρατεία του ο δεξιός πολιτικός συγκεντρώνοντας υποστηρικές και τις υπογραφές τους, καθώς χρειάζεται ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους για να μπορέσει να κατέβει μόνος του και να διεκδικήσει την προεδρία.

Ο 49χρονος πολιτικός είναι εξαιρετικά αιχμηρός απέναντι στην LGBTQ+ κοινότητα, αναγκάζοντας τα μέλη της να τρέξουν μια δική τους επίσης ανεξάρτητη καμπάνια, ενώ ένα από τα βασικά συνθήματα του Verastegui είναι ότι θα καταργήσει το δικαίωμα στην έκτρωση (ένα δικαίωμα για το οποίο μάχονται ακόμη οι γυναίκες στη Λατινική Αμερική). Ολα αυτά αμέσως μετά τη νίκη του Μιλέι στην Αργεντινή.

Γράφει η Αιμιλία Καλογεράκη ...

Ολα μαζί

Ενα πρωινό με πυκνή ομίχλη από τη ρύπανση αλλά και τους καπνούς από τα χωράφια που καίγονται για να ετοιμαστούν για τις νέες καλλιέργειες, συγκεντρώθηκαν οι πιστοί στον γεμάτο αφρούς από τη ρύπανση ποταμό Γιαμούνα για να γιορτάσουν τον θεό ήλιο (που δεν φαίνεται).

Στο σωστό μέρος

Εκεί που του πρέπει λάμπει και φωτίζει τον ουρανό το Βόρειο Σέλας (Aurora Borealis) στη Νορβηγία, σε μια ατμοσφαιρική φωτογραφία από την παραλία στο Sommaroy.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ