Η Μιμή Ντενίση οργισμένη με την απρέπεια του Βρετανού πρωθυπουργού: Στο νέο ντοκιμαντέρ θα τα δείτε όλα – Με μπαξίσια και απειλές τα πήραν

Η απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να μην συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξόργισε τη Μιμή Ντενίση.

Η Ελληνίδα σούπερ σταρ, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ετοιμάζει αυτή την περίοδο ντοκιμαντέρ για τα μάρμαρα του Παρθενώνα και για τον τρόπο απόκτησής τους από τον λόρδο Έλγιν.

Αφού χαρακτηρίζει προσβλητική και υποτιμητική τη στάση του βρετανού πρωθυπουργού μας δίνει μία γεύση για τα στοιχεία που έχει βρει και που θα παρουσιαστούν στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει εδώ και δύο χρόνια.

Δείτε την ανάρτηση της Μιμής Ντενίση:

"Ποσό προσβλητική ποσό υποτιμητική η στάση του Βρετανού πρωθυπουργού προς τον δικό μας!! Για τα μάρμαρα του Παρθενώνα!!Τι ντροπή!! Δυο χρόνια τώρα ετοιμάζω με την Κατερίνα Ευαγγελακου στην σκηνοθεσία ένα μεγάλο ντοκυμαντέρ για τον Ελγιν βασίζεται στις επιστολές της γυναίκας του. Αν τις διαβάσει κάποιος δεν χρειάζονται αλλά επιχειρήματα. Περιγράφει αφελέστατα όλη την επιχείρηση που έγινε με μπαξίσια κ απειλές ο χ ι με αγορά. Κ είναι σαφές πως τα παίρνουν για διακόσμηση του Πύργου τους. Πολλές διεθνείς προσωπικότητες κ ιστορικοί θα μιλήσουν γι αυτό. Το ντοκυμαντέρ είναι δραματοποιημένο στους φυσικούς χώρους Έπρεπε να έχει γυριστεί εδώ κ δυο χρόνια αλλά στην χώρα μας χρειάζεται αγώνας για το αυτονόητο Η Τέχνη έχει μεγαλύτερη επιρροή από την πολιτική. Χτυπάει ίσα στην καρδιά. Οποίος θέλει μπορεί να είναι κοντά μας Με τις ιδέες του με την παρουσία του με την στήριξη του."

Διαβάστε ακόμα: Η Μιμή Ντενίση θυμάται: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ξυπνούσαμε με τη φωνή "Γιορτάζει η Πατρίδα μας" - Ας είμαστε περήφανοι για την Ελλάδα μας" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ