Η Sharon Stone αποκαλύπτει: "Νομίζουν ότι κανένας δεν με κοιτάει πλέον στα 60 μου - Κι όμως με θέλουν για σεξ περισσότεροι από ποτέ" (βίντεο)

Σουξέ!

Στο podcast Ladygang μίλησε η Sharon Stone, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι παρά την ηλικία της έχει να επιλέξει μεταξύ πολλών ανδρών που θέλουν να κοιμηθούν μαζί της!

«Στα 60, οι άνθρωποι νομίζεις ότι δεν σε κοιτούν πια. Η αλήθεια είναι πώς πολλοί θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου, όπως και παλιά», είπε αρχικά η Stone.

Διαβάστε ακόμη:  Η Sharon Stone τα "είδε όλα": O επικεφαλής πολυεθνικης έβγαλε το πέος του & το έχωσε στο πρόσωπο της - Έπαθα υστερία & έτρεξα στην πόρτα

Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες αποφεύγουν να ασχολούνται με μεγαλύτερες γυναίκες διότι όπως λέει: «Δεν είναι επειδή δεν είσαι τόσο σέξι, αλλά είναι επειδή δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουν σεξ μαζί σου. Δεν είναι τόσο εύκολο να σε ξεφορτωθούν και εσύ δεν είναι τόσο εύκολο να σιωπήσεις. Επίσης δεν είσαι τόσο εύκολη για να σε... πετάξουν μετά. Δεν είναι ότι δεν είσαι τόσο σέξι - είσαι πιο σέξι από ποτέ».


Να υπενθυμίσουμε για την προσωπική ζωή της ηθοποιού ότι ήταν παντρεμένη με τον συγγραφέα Μάικλ Γκρίνμπεργκ από το 1984 έως το 1987 και με τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν από το 1998 έως το 2004.

Αποκάλυψε τέλος ότι δεν θα βγαίνει πλέον με κανέναν που είναι κάτω από 45 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ