Vintage pic: Η Donatella Versace θυμάται τα όμορφα νιάτα της, τον αδικοχαμένο αδερφό της - "Με εμπνέεις κάθε μέρα"

Με αφορμή τα γενέθλια του...

Με αφορμή τα γενέθλια του GIanni Versace (2/12), η αδερφή του Donatella τον θυμάται με μία vintage φωτογραφία...

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η 68χρονη μοιράστηκε με τους 11,9 εκατομμύρια ακολούθους της δύο συγκινητικά black&white ενσταντανέ.

Στο ένα ποζάρει εκείνη μαζί με τον Gianni στο φακό ενώ στο δεύτερο βλέπουμε μόνο τον αδερφό της που κοιτάει το άπειρο.

Διαβάστε ακόμη: 26 χρόνια από την δολοφονία του Gianni Versace: Το φτωχόπαιδο - μαικήνας της μόδας - Ήθελε τις γυναίκες σέξι & χαρούμενες, όχι σικ & δυστυχισμένες (φωτό - βίντεο)

 

 

"Χρόνια πολλά Γιάννη. Είσαι πάντα στην καρδιά μου και με εμπνέεις κάθε μέρα. Σ 'αγαπώ και μου λείπεις", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Donatella Versace.

Η δολοφονία του Gianni Versace

Ήταν 15 Ιουλίου του 1997, όταν ολόκληρος ο κόσμος σάστισε, ακούγοντας την τραγική είδηση για τον φημισμένο Ιταλό σχεδιαστή μόδας.

Ο Gianni Versace δολοφονήθηκε έξω από την έπαυλη που διατηρούσε στο Μαϊάμι, σε ηλικία 50 χρόνων. Πυροβολήθηκε και έπεσε νεκρός, από τον Andrew Phillip Cunanan, ο οποίος στην ουσία ήταν ένας μικροαπατεώνας πλέι μπόι από το Σαν Ντιέγκο, που βάσει των αρχών αποτέλεσε, το μοναδικό ύποπτο της δολοφονίας του Ιταλού σχεδιαστή.

Οι αστυνομικές αρχές αμέσως μετά το συμβάν, καθοδηγούμενες από τον πράκτορα του FBI, Τζον Γιάκομπι, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του δολοφόνου.

Ο Gianni εκείνο το πρωινό απολάμβανε, όπως συνήθιζε άλλωστε, τον περίπατό του στο φημισμένο Ocean Drive. Ο δολοφόνος του Ιταλού σχεδιαστή από το Νότο, Andrew Cunanan, είχε στήσει ενέδρα στο σχεδιαστή και αφού τον παραμόνευε για αρκετή ώρα, τον πυροβόλησε.

Διαβάστε ακόμη: Η Bella Hadid στις Κάννες με vintage τουαλέτα που είχε σχεδιάσει ο αείμνηστος Gianni Versace για ντίβα της όπερας (φωτό & βίντεο)

Έπειτα από τη στυγνή του πράξη, αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο, λίγη ώρα μετά, μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά από το σπίτι του άτυχου σχεδιαστή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ