Topwoman της χρονιάς η Taylor Swift - Την ανέδειξε το περιοδικό TIME! (φωτό - βίντεο)

 H πρώτη γυναίκα που αναγνωρίστηκε ως «Πρόσωπο της Χρονιάς»

Topwoman των topwoman η Taylor Swift!

Η τραγουδίστρια φαινόμενο αναδείχθηκε από το περιοδικό TIME ως το πρόσωπο της χρονιάς 2023.

«Μεγάλο μέρος αυτού που επιτέλεσε η Swift το 2023 είναι απροσμέτρητο (…) Υποσχέθηκε να δώσει αξία στα όνειρα, στα αισθήματα και τις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδιαίτερα των γυναικών που αισθάνονται παραμελημένες και συστηματικά υποτιμημένες», δήλωσε ο διευθυντής του Time Σαμ Τζέικομπς.

 

 

Ως η πρώτη γυναίκα που αναγνωρίστηκε ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» περισσότερες από μία φορές, η Swift εντάσσεται σε μια μικρή ομάδα ατόμων, μαζί με αρκετούς προέδρους των ΗΠΑ και άλλους παγκόσμιους ηγέτες.

Η επιλογή για το «Πρόσωπο της Χρονιάς» μέχρι το 1999 είχε ιστορικά κλίση στους άνδρες. Οι άνθρωποι που επιλέγονταν ήταν συχνά παγκόσμιοι ηγέτες και CEOs, θέσεις που κατείχαν κυρίως άνδρες. Πριν από το 1999, μόνο τρεις γυναίκες είχαν λάβει τον τίτλο της «Γυναίκας της Χρονιάς»: η Γουάλις Σίμπσον το 1936, η βασίλισσα Ελισάβετ II (1952) και η Κοραζόν Ακίνο το 1986.

Διαβάστε ακόμη: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ νέος με πολλά μαλλιά - Γοητευμένος σε συνάντηση του με την Τέιλορ Σουίφτ - Πήρε και κιθάρα (φωτό)

 

 



instagram @taylorswift

Το who is who της topwoman Taylor

Η Τέιλορ Άλισον Σουιφτ (αγγλικά: Taylor Alison Swift, 13 Δεκεμβρίου 1989) είναι Αμερικανίδα τραγουδοποιός, τραγουδίστρια, μουσικός παραγωγός, σκηνοθέτης, ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Η δισκογραφία της εκτείνεται σε διάφορα είδη και η σύνθεση των τραγουδιών της —συχνά εμπνευσμένη από την προσωπική της ζωή— έχει λάβει κριτικούς επαίνους και ευρεία κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης.

Γεννημένη στο West Reading της Πενσυλβάνια, η Σουίφτ μετακόμισε στο Νάσβιλ σε ηλικία 14 ετών για να γίνει καλλιτέχνης της κάντρι.

Διαβάστε ακόμη: Οι "κολλητές" Selena Gomez και Taylor Swift σε δείπνο με τις φίλες τους Zoe Kravitz και Keleigh Sperry - Με casual look η τετράδα "φωτιά" (φωτό & βίντεο)

 

 

Υπέγραψε συμφωνία σύνθεσης τραγουδιών με τη Sony/ATV Music Publishing το 2004 και ένα συμβόλαιο ηχογράφησης με την Big Machine Records το 2005. Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της το 2006 την έκανε την πρώτη τραγουδίστρια της κάντρι που έγραψε ή συνέγραψε εξολοκλήρου ένα άλμπουμ που έχει πιστοποιηθεί ως πλατινένιο στις ΗΠΑ.

Η Swift ήταν συνολικά υποψήφια για 171 βραβεία, από τα οποία έχει κερδίσει τα 151.

Διαβάστε ακόμη: Χεράκι-χεράκι η Taylor Swift με τον Travis Kelce: Το ζευγάρι δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του



twitter

Τους τελευταίους μήνες έγινε γνωστή η σχέση της με τον 34χρονo παίκτη των Kansas City Chiefs, Travis Kelce.

Η μεγάλη περιοδεία της σταρ, "The Eras Tour" μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη σημειώνοντας ακόμη μία επιτυχία στο βιογραφικό της.

«Το «Eras Tour» ήταν η πιο ουσιαστική εμπειρία της ζωής μου μέχρι στιγμής και είμαι πανευτυχής που σας λέω ότι σύντομα θα έρθει στη μεγάλη οθόνη», έγραψε στη λεζάντα της άναρτησής της στο Instagram η τραγουδίστρια 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ