Σκάνδαλο στο παλάτι της Ισπανίας - Η βασίλισσα Λετίσια φέρεται να ήθελε παιδί με τον εραστή της - Σχεδίαζαν να αγοράσουν σπίτι στο Λος Άντζελες

Συνταρακτικές πληροφορίες

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες μετά την είδηση ότι η Βασίλισσα Λετίσια είχε παράλληλη σχέση με τον πρώην κουνιάδο της, Jaime Del Burgo.

Γενικότερα, το ισπανικό βασίλειο έχει εμπλακεί σε διάφορα σκάνδαλα όπως και με τον Χουάν Κάρλος Α', πατέρα του βασιλιά Φελίπε ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί τον Ιούνιο του 2014 μετά από ερωτικό και οικονομικό σκάνδαλο.

Οι φωτιές άναψαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας, Χάιμε ντελ Μπούργκο, ο οποίος ήταν βασικός πρωταγωνιστής του βιβλίου, ανέβασε στο Twitter μια παλιά φωτογραφία της Λετίθια ως «απόδειξη» πως είχε σχέση μαζί της, όπως ισχυρίζεται και στη βιογραφία.

Διαβάστε ακόμα: Βόμβα στο θρόνο της Ισπανίας! Ο πρώην γαμπρός της Βασίλισσας Λετίσια λέει ότι είχε σχέση μαζί του - Το μήνυμα & η φωτό που δημοσίευσε

Στο βιβλίο, όμως, που κυκλοφόρησε στα ράφια των ισπανικών καταστημάτων τον περασμένο μήνα, υπάρχουν και πολλοί άλλοι ισχυρισμοί, όπως ότι ο Χουάν Κάρλος δεν ενέκρινε ποτέ τη Λετίθια, οι απιστίες της βασίλισσας στον πρώτο της γάμο, αλλά και ότι αρνήθηκε να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο όταν μπήκε στη βασιλική οικογένεια.

Η ανάρτηση

Και μπορεί να έσβησε την ανάρτησή του όμως με νέα αναφέρει ότι δεν "αλλάζει ούτε κόμμα".

Ο δεσμός τους

Ο Del Burgo ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τη Λετίσια τόσο πριν τον βασιλικό γάμο το 2004 όσο και αργότερα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγο πριν το 2000, όταν εκείνη ήταν ακόμα τηλεπαρουσιάστρια και εκείνος γιος φιλόδοξου πολιτικού. Έβγαιναν για κάποια περίοδο, μέχρι που η Λετίσια συνάντησε τον μελλοντικό βασιλιά Φελίπε.

Ο del Burgo ισχυρίστηκε ότι ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στη Λετίσια όταν εκείνη του αποκάλυψε τη σχέση της με τον Φελίπε, λέγοντάς του ότι επρόκειτο για έναν μυστηριώδη "διπλωμάτη", για τον οποίο θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη δουλειά της.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίθια και ο εραστής της: Το μυστικό που κρύβει - Οι αποκαλύψεις του βιβλίου που φέρνει φουρτούνες στον Ισπανικό θρόνο (φωτό & βίντεο)

Μάλιστα, είπε ότι του ζήτησε να είναι μάρτυρας στην τελετή, η οποία έλαβε χώρα στον καθεδρικό ναό της Αλμουντένα το 2004 και ακόμα ισχυρίστηκε ότι το βράδυ πριν τον γάμο της δείπνησε με τη Λετίσια και η ίδια του είπε: "Μην με αφήσεις ποτέ".

Το 2005, η Λετίσια και ο τότε πρίγκιπας Φελίπε καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την πριγκίπισσα Λεονόρ και το 2007 την Σοφία. Ο Del Burgo αναφέρει ακόμα ότι ο ίδιος και η Λετίσια ήταν εραστές κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις εγκυμοσύνες και ότι ο έρωτάς τους συνεχίστηκε μέχρι το 2011, οπότε και χώρισαν οριστικά.

Πριν τον χωρισμό ο Del Burgo ισχυρίζεται ότι έψαχναν να αγοράσουν σπίτι στο Λος Άντζελες και να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο γάμος με την αδερφή της Λετίσια, Τέλμα

Μετά από αυτό, ο Del Burgo ήρθε πιο κοντά με την αδελφή τής Λετίθια, την Τέλμα. Το 2012 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μετά από μόλις δύο μήνες σχέσης. Η αδελφή της βασίλισσας είχε ήδη αποκτήσει μία κόρη, την Αμάντα, από τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Ενρίκε Μάρτιν Λοπ.

Μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι γιόρτασε με μια μεγάλη δεξίωση στην Ιταλία, στην οποία παραβρέθηκε η οικογένειά τους. Όπως λέει ο Del Burgo στο βιβλίο: «Όταν οι καλεσμένοι μάς συνεχάρησαν, ήρθε η σειρά της Λετίθια και, φιλώντας με στο μάγουλο, μου ψιθύρισε στο αυτί: "Θα είμαστε ξανά μαζί"».

Ο Χουάν Κάρλος ζήτησε από το ζευγάρι να χωρίσει

Το 2013 η ισπανική βασιλική οικογένεια βρισκόταν σε κατάσταση κρίσης, καθώς άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για απιστία και υπεξαίρεση εκατομμυρίων από τον Χουάν Κάρλος. Τον Αύγουστο του 2013 ο συγγραφέας του βιβλίου λέει ότι ο Χουάν Κάρλος είπε στον γιο του «να πάρει διαζύγιο», καθώς η Λετίθια έφυγε νωρίτερα από τις οικογενειακές διακοπές στο παλάτι Μαραβέντ.


instagram @queenletizia

Οι φωνές του Χουάν Κάρλος στον Φελίπε: Πάρε διαζύγιο

Όπως αναφέρει ο συγγραφέας, ο Χουάν Κάρλος ήθελε ο γιος του να μείνει λίγες ακόμη ημέρες στο παλάτι, για να περάσει περισσότερο χρόνο με τις εγγονές του. Η Λετίθια όμως ισχυρίστηκε ότι είχε μια υποχρέωση και τελικά έφυγε μόνη της. Ο πρώην βασιλιάς φέρεται να είπε: «Σε ποιον τηλεφώνησε ώστε να την πάρει από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης; Στον Χάιμε ντελ Μπούργκο;». Πάντα σύμφωνα με το βιβλίο, «ως αποτέλεσμα αυτής της αδικαιολόγητης προσβολής, μου λένε ότι ο καβγάς μεταξύ πατέρα και γιου ήταν τόσο τεταμένος και δραματικός, που κάποια στιγμή ο Χουάν Κάρλος ακούστηκε να φωνάζει στον Φελίπε: ''Πάρε διαζύγιο''»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ