Λέμε το τελευταίο διαζύγιο της χρονιάς; Ο Chris Hemsworth & η Elsa Pataky χώρισαν μετά από 13 χρόνια σφοδρού έρωτα;

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Ο Chris Hemsworth και η Elsa Pataky είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, μετρώντας πάνω από 10 χρόνια έγγαμου βίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι 37χρονος Chris Hemsworth είναι παντρεμένος από το 2010 με την 44χρονη Elsa Pataky κι έχουν δημιουργήσει τα τελευταία 13 χρόνια μια χαρούμενη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά, τη 10χρονη India και τα δίδυμα 9 ετών, τον Tristan και την επίσης Sasha.

Οι θαυμαστές τους, ωστόσο, έχουν αρχίσει να ανησυχούν για τη σχέση ανάμεσα στον Chris Hemsworth και την Elsa Pataky μετά τις χωριστές διακοπές τους.

Είναι αρκετές οι διακοπές που έχουν κάνει ξεχωριστά τους τελευταίους μήνες, κάνοντας τους θαυμαστές τους να αναρωτηθούν αν είναι όλα καλά ανάμεσά τους.

Επίσης στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην έπαυλή τους στο Byron Bay χωρίς τον Chris Hemsworth.

«Δεν έχω δει εσένα και τον Chris μαζί εδώ και καιρό. Ελπίζω όλα να είναι καλά» σχολίασε ένας ακόλουθος κάτω από τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Elsa Pataky.

«Που είναι ο Chris» αναρωτήθηκε άλλος θαυμαστής τους, με άλλον να επισημαίνει πως το ζευγάρι δεν έχει βγάλει κοινή φωτογραφία εδώ και καιρό.

Διαβάστε ακόμη: Ματ Ντέιμον - αδελφοί Χέμσγουορθ: Ξετρελαμένοι με την Μύκονο - Το σουβλατζίδικο που λάτρεψαν & επισκέφθηκαν δύο φορές (βίντεο)

Ήταν τον Οκτώβριο που η 47χρονη Elsa Pataky πήγε στην Ιαπωνία με τους δίδυμους γιους τους Tristan και Sasha, 9 ετών, χωρίς τον Chris Hemsworth.

Στο μεταξύ, ο Chris Hemsworth πήρε την κόρη τους India σε μια απόδραση μπαμπά – κόρης στην Ισλανδία.

Και οι δύο γονείς κατέγραψαν τις ξεχωριστές διακοπές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους θαυμαστές τους να αναρωτιούνται γιατί δεν έκαναν κοινές διακοπές.

Διαβάστε ακόμη: Ο Chris Hemsworth είναι σέξι και χορεύει με 6 εκ views: Ο έρωτας - γάμος με την μεγαλύτερη του Elsa Pataky - 1.60 αυτή, 1.90 αυτός (φωτό & βίντεο)

Και τον Νοέμβριο το ζευγάρι έκανε διακοπές χωριστά, με την Elsa να ταξιδεύει στην πατρίδα της την Ισπανία για να δώσει το παρών στα βραβεία The Woman Awards, όπου πόζαρε με ένα εντυπωσιακό εξώπλατο φόρεμα.

Meanwhile, Chris travelled to Abu Dhabi for a family getaway with his brothers Liam and Luke

Their partners Gabrielle and Samantha and the famous siblings parents Craig and Leonie also went on the trip, but there was no sign of Elsa

Ο Chris Hemsworth από την άλλη πλευρά επέλεξε να ταξιδέψει στο Άμπου Ντάμπι σε μια οικογενειακή εξόρμηση με τα αδέρφια του Liam και Luke. Στο ταξίδι είχε και τα δίδυμα παιδιά του.

Διαβάστε ακόμη: Chris Hemsworth: Ο κούκλος Thor πήγε σε 80ς πάρτι και άρχισαν τα σχόλια για τον covid - «Καταλαβαίνετε ότι είναι στην Αυστραλία;» (φωτό)

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η κόρη τους είχε συνοδεύσει τη μητέρα ή τον πατέρα της στα αντίστοιχα ταξίδια τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ