Glamour party στο Σεν Μόριτζ για την Ευγενία Νιάρχου και την «λαμπερή» οικογένεια των δισεκατομμυριούχων - Το σούπερ μίνι φόρεμα με παγιέτε (φωτό)

Η απόλυτη χλιδή

Η Ευγενία Νιάρχου πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στο πολυτελές ξενοδοχείο Kulm που διατηρεί η οικογένειά της στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ.

Η χρυσή κληρονόμος έκανε reunion με τα αδέλφια της στο χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας, όπου περνά πάντα τις γιορτές και μοιράστηκε υπέροχες φωτογραφίες από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργάνωσε το ξενοδοχείο.

Η κοσμοπολίτισσα σχεδιάστρια κοσμημάτων φόρεσε ένα σούπερ μίνι φόρεμα με παγιέτα, πουά καλσόν και μαύρες μυτερές γόβες με λουράκι ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα μισά-μισά με έναν μαύρο φιόγκο.

Διαβάστε ακόμα: Η Ευγενία Νιάρχου εύχεται καθυστερημένα ... Καλά Χριστούγεννα, με μία εντυπωσιακή τουαλέτα μπροστά στο στολισμένο δέντρο της σουίτας του ξενοδοχείου της (Φωτό)

Επέλεξε πολλά εντυπωσιακά κοσμήματα του brand της Venyx World ενώ το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό και γιορτινό.

Η ίδια πόζαρε με την νύφη της και σύζυγο του αδελφού της, Σταύρου, Ντάσα Ζούκοβα που φορούσε ένα υπέρκομψο λευκό, κεντημένο φόρεμα και ασορτί γόβες.


Μαζί της ήταν και η Γαλλοαμερικανίδα Καμίλ Ρόου, που είναι σύντροφος του άλλου της αδελφού, Τεό Νιάρχου. Η γνωστή και ως Finger Monkey, επέλεξε ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα με σέξι cut-outs.

Διαβάστε ακόμα: Η Ευγενία Νιάρχου με την νύφη της Dasha σύζυγο του Σταύρου Νιάρχου & την Diane von Furstenberg - Το νέο project της πολυεκατομμυριούχου (φωτό)

Οι τρεις γυναίκες πόζαραν μαζί με τον Τεό και τον Σταύρο Νιάρχο, που φορούσαν σμόκιν και παπιγιόν, αλλά και άλλους φίλους τους και γιόρτασαν μαζί την Πρωτοχρονιά με ένα ξέφρενο πάρτι με dj.


Στις εντυπωσιακές φωτογραφίες βλέπουμε την απίθανη, γιορτινή διακόσμηση του εστιατορίου του πολυτελούς ξενοδοχείου που βρίσκεται στις ελβετικές Άλπεις, το παραμυθένιο χιονισμένο τοπίο αλλά και πώς διασκεδάζουν οι κληρονόμοι και οι Α-listers στα ευρωπαϊκά resorts.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Σταύρος Νιάρχος: Σπάνιες φωτό & μοναδικές ιστορίες για τον μεγιστάνα - η άγνωστη σχέση με Πριγκίπισσα - το βιβλίο του στενού συνεργάτη του Γιάννη Κ. Φραγκούλη

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ