Ο Πρίγκιπας Λέκα της Αλβανίας με άψογο στιλ δανδή, ταξίδεψε στη Ρώμη – Ξανθός, λεπτός, ψηλός (φωτό)

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του πρίγκιπα Λέκα από τη Ρώμη και με την χαριτωμένη κόρη του

Στη Ρώμη βρέθηκε τις ημέρες των γιορτών ο πρίγκιπας Λέκα της Αλβανίας και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα αξιοθέατα.

Ελεύθερος πλέον ο πρίγκιπας Λέκα μετά το διαζύγιό του με την πριγκίπισσα Έλια, αρχικά πέρασε Χριστούγεννα με τη μικρή του κόρη και στη συνέχεια μόνος του, σύμφωνα με τις φωτό, ποζάρει στο Κολοσσαίο, τη Φοντάνα ντι Τρέβι και στα υπόλοιπα αξιοθέατα της Ιταλικής πρωτεύουσας.

Δείτε τις φωτογραφίες της ανάρτησης

Δείτε τι έγραψαν κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε από το ταξίδι του στη Ρώμη.

Πριν από λίγες μέρες, ο πρίγκιπας Λέκα είχε ανεβάσει για τα Χριστούγεννα, φωτογραφίες με τη μικρή του κόρη, στέλνοντας ευχές. Όμως είχε "εισπράξει" αρνητικά σχόλια σχετικά με τον χωρισμό του και την κίνηση που έκανε να διαγράψει τις φωτογραφίες που είχε μαζί της.

Διαβάστε ακόμα: H βάφτιση της μικρής Geraldine, κόρης του Πρίγκιπα Leka της Αλβανίας & Πριγκίπισσας Elia - Νονά της η πριγκίπισσα Sibilla του Λουξεμβούργου (φωτό)

Στην ανάρτηση με την κόρη τους έγραφε:

"Αγαπητοί φίλοι, σας εύχομαι ολόψυχα Χριστούγεννα!

Εύχομαι να απολαύσετε ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας κατά τη διάρκεια αυτής της ξεχωριστής περιόδου!

Εύχομαι αυτές οι διακοπές να φέρουν χαρά και αρμονία σε κάθε σπίτι!"

Το σχόλιο για τις φωτογραφίες που έσβησε με την πρώην σύζυγό του

Διαβάστε ακόμα: O Πρίγκιπας Λέκα της Αλβανίας & η Πριγκίπισσα Έλια με την νεογέννητη κορούλα τους στα κόκκινα - Πλάι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ