Υπόθεση σοκ, ο Μάρτιν πλησιάζει τους αστυνομικούς: «Σκότωσα 5 μέλη της οικογένειάς μου» (φωτό & βίντεο)

Μια απίστευτη ιστορία φρίκης 

Όταν ο Martin σταμάτησε το περιπολικό στο Κλίβελαντ και είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε πέντε μέλη της οικογένειάς του σε διεύθυνση που τους έδωσε, έπαθαν σοκ.

Αρχικά νόμισαν ότι είχαν να κάνουν με κάποιον που ή τους κάνει πλάκα ή είναι άρρωστος ψυχικά.

Έπρεπε όμως να δούνε τι συνέβη.

Έμειναν στο σημείο και ζήτησαν από συναδέλφους τους να πάνε στο σπίτι που τους είπε για να διαπιστώσουν αν έλεγε αλήθεια ή όχι.

Την ίδια στιγμή, που ο Martin Muniz σταματούσε το περιπολικό, το κέντρο της αστυνομίας έλαβε μια κλήση από την πρώην κοπέλα του Muniz, Lourdes Martinez, η οποία ισχυρίστηκε ότι της είχε τηλεφωνήσει και της είπε ότι «σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά του». «Είπε ότι σκότωσε την αδελφή του, τον κουνιάδο του και δύο παιδιά και τον πατέρα της αδελφής του». «Είναι διπολικός και είπε ότι έχει ένα όπλο και έχει ακόμα δύο σφαίρες μέσα», πρόσθεσε.

Η αστυνομία μετέβη στο σημείο και βρήκε την μητέρα του Muniz έξω από το σπίτι. «Η κόρη μου μένει εδώ», είπε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. «Μου τηλεφώνησαν δύο ξαδέρφια [για να πουν] ότι ο γιος μου τους δολοφόνησε όλους. «Δεν ξέρω, μόλις έφτασα εδώ και δεν τον εμπιστεύομαι, φοβόμουν και σας περίμενα».

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα πτώματα της Angelic Gonzalez, 34 ετών, του πατέρα της Miguel Gonzalez, 69 ετών και του γιου της Jayden Baez, 16 ετών. Ο Anthony Boothe, ο σύζυγος της Angelic, εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος αλλά ζωντανός. Αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Η κόρη του Boothe, μόλις οκτώ ετών είχε πυροβοληθεί στον λαιμό, αλλά επέζησε.

Οι διάλογοι των αστυνομικών σοκάρουν: «Ωχ, κάποιος είναι στο κρεβάτι» ακούγεται να λέει ένας αξιωματικός. «Κάποιος κινείται επίσης» απαντά ένας άλλος.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα του περιπολικού με τον Martin Muniz να τους λέει: «έκανα κάτι κακό» και «είμαι σοβαρός, δεν είμαι τρελός. Μπορείτε να πάτε στη διεύθυνση αυτή, αλλά θέλω να μου περάσετε χειροπέδες πρώτα».

 

Η ανάρτηση πριν από το μακελειό

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, μια ανάρτηση στο Facebook που έγινε λίγες μέρες πριν από τον πυροβολισμό έδειχνε προσχεδιασμό.  «Τίποτα δεν είναι κοντά στο τέλος», έγραψε.

Τον Μάιο του 2023, ο Muniz ομολόγησε έναν ανεξιχνίαστο φόνο που είχε γίνει δέκα χρόνια πριν.  Παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Jaime Molina, 45 ετών στο North Camden New Jersey τον Οκτώβριο του 2013.

Ο Muniz κρατείται και η δίκη του θα συνεχιστεί αργότερα φέτος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ