«Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»: Σοκάρει η Άννα Φλωρινιώτη, σε λίγους μήνες έχασε πατέρα και αδερφό - Τι θέλουν να με δουν σε νευρολογική κλινική

«Εμφανίζομαι σε διάφορα κλαμπ, είναι ψυχοθεραπεία για εμένα» ανέφερε για τη ζωή μετά την απώλεια του πατέρα και του αδερφού της

Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύει, μετά τον θάνατο του πατέρα αλλά και του αδερφού της, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η τραγουδίστρια σχολίασε στο περιοδικό «Λοιπόν», το γεγονός ότι επικρίθηκε αρκετά όταν λίγο μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, πήγε σε κέντρο διασκέδασης με τη Γωγώ Γαρυφάλλου.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Φλωρινιώτης: «Μπαμπάκα μου σήκω…» - Συγκλονίζουν τα λόγια της κόρης του, Άννας - Η προφητική του ανάρτηση 4 μέρες πριν πεθάνει (βίντεο)

Σε αυτό, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη απάντησε: «Τι θέλουν, να με δουν σε καμία νευρολογική κλινική για να ησυχάσουν; Βέβαια δεν είναι έτσι όλος ο κόσμος, ίσα ίσα που παίρνω πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που με συναντούν είτε στον δρόμο είτε στη δουλειά. Υπάρχουν μερικοί που κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή και εξαιτίας της βαρετής ζωής τους θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους. Δεν με νοιάζει το να γινόταν κάτι τέτοιο σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, αλλά να μην σέβονται τον πόνο μου και να θέλουν να με ρίξουν ακόμη πιο κάτω δεν το αντέχω. Δεν πήγα να διασκεδάσω, ήρθε απλά η Καρουσάκη να πει το «χρόνια πολλά» στη Γωγώ. Ούτε τούρτα είχαμε ούτε τίποτα».

Η Άννα Φλωρινιώτη με τον πατέρα της Γιάννη και τον αδερφό της, Νίκο NDPPHOTO / NDP PHOTO

Διαβάστε ακόμα: Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Φλωρινιώτη - Συντετριμμένη η μητέρα & η αδερφή του Αννούλα (φωτό)

Στην πορεία, η ίδια αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ναι, στην αρχή μετά τον θάνατο του μπαμπά μου σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με κράτησε όμως ο αδελφός μου. Έπρεπε να ζήσω και να είμαι δυνατή για εκείνον».

Δείτε ακόμα: Η συγκλονιστική φωτογραφία της Άννας Φλωρινιώτη με τον αδερφό της, Νίκο λίγο πριν πεθάνει - «Μέχρι εχθές μωρό μου στο νοσοκομείο κοιμόμασταν αγκαλίτσα» (βίντεο)

Τέλος, η Άννα Φλωρινιώτη είπε για την καθημερινότητά της: «Εγώ δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου, στη ρεσεψιόν και Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζομαι σε διάφορα κλαμπ όπου κάνω events. Είναι ψυχοθεραπεία για εμένα».

Διαβάστε ακόμα: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Αννούλας Φλωρινιώτη για την απώλεια του αδερφού της, Νίκου - "Μπαμπά μου, να μου προσέχεις το μωρό μου" (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ