Χάρης Κωστόπουλος: Την Τρίτη η κηδεία του τραγουδιστή - Η επιθυμία της οικογένειας (βίντεο)

Η κηδεία του πολυαγαπήμενου καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01

Μετά από μια πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ταλαντούχος τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος απεβίωσε.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του τραγουδιστή με μία ανακοίνωση στο Facebook, μέσα από την επίσημη σελίδα του.

 

 

 

 

Αργότερα το βράδυ, η σύζυγος και τα παιδιά του ενημέρωσαν με τον ίδιο τρόπο για την κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου.

Όπως γράφει η νέα ανακοίνωση: «Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος "Φλόγα" Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια».

 

 

 

 

 

 

Συγκινεί ο γιος του, Χρήστος, ο οποίος λίγο πριν τον θανατό του,έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα On Time και είπε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του: «Νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ».

Λίγα λόγια για τον Χάρη Κωστόπουλο

Γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου του 1964 και μεγάλωσε σε μουσική οικογένεια. Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών για λογαριασμό διάφορων κέντρων διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα και η Βέροια.

Έχει γράψει στίχους και μουσική για μεγάλα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και ο Σταμάτης Γονίδης.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, κυκλοφόρησε 23 δίσκους. Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές επιτυχίες του είναι τα: «Με ξεχνάς», «Είσαι μια Θεά», «Τι αμαρτίες έχω κάνει» και «Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα».

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος σε ηλικία 60 ετών: Έδινε μάχη με τον καρκίνο - Η καριέρα του (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ