Η Κάρλα Μπρούνι αποθεώνει τον σύζυγο της Νικολά Σαρκοζί για τα 69α γενέθλια του - "Ο χρόνος είναι με το μέρος σου" (φωτό - βίντεο)

Πολύχρονος!

Με τρυφερά λόγια εύχεται στον σύζυγο της, η Κάρλα Μπρούνι για τα γενέθλια του.

69 ετών κι επισήμως γίνεται σήμερα ο Νικολά Σαρκοζί.

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας γιορτάζει σήμερα και φυσικά η γυναίκα του και πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν παρέλειψε να του ευχηθεί δημόσια.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Κάρλα Μπρούνι ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε είτε τον εορτάζοντα να ποζάρει μόνος, είτε και οι δύο μαζί αγκαλιά έχοντας όμως πλάτη το φακό.

 

 

"Χρόνια πολλά αγάπη μου ♥️ Ο χρόνος είναι με το μέρος σου", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε ότι σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου το ζευγάρι θα γιορτάσει και την επέτειο του γάμου του.

Θα συμπληρώσουν 16 χρόνια κοινού βίου και πολλών ιδιαίτερων στιγμών!



instagram @carlabruniofficial

Φυσικά η ανάρτηση της 56χρονης συγκέντρωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να στέλνει τις δικές του ευχές στο Νίκολα Σαρκοζί.

Διαβάστε ακόμη: Η Κάρλα Μπρούνι αποθεώνει τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί για τα 66α γενέθλια του - Flashback στις καλύτερες στιγμές του πρώην προεδρικού ζεύγους

Ο Νικολά Σαρκοζί είναι Γάλλος πολιτικός, ο οποίος υπηρέτησε ως ο 23ος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας και πρίγκιπας της Ανδόρρας.

 

 

Ο Γάλλος πολιτικός ήταν αρχηγός του κόμματος Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα (Union pour un mouvement populaire - UMP), που τοποθετείται στη δεξιά.

Διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών, και μετά τις προεδρικές εκλογές του 2007 ορκίστηκε Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Αντιμετώπισε την οικονομική ύφεση που ξέσπασε παγκοσμίως το 2008 και την απότοκη ευρωπαϊκή κρίση χρέους και ανέπτυξε στενή συνεργασία με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ σε διάφορα θέματα.

Στις 15 Μαΐου 2012 τον διαδέχθηκε στην Προεδρία της Γαλλίας ο αντίπαλός του και νικητής των εκλογών του 2012, Φρανσουά Ολλάντ.

Από τον Φεβρουάριο του 2014, ο Νικολά Σαρκοζί βρέθηκε στο επίκεντρο δικαστικών ερευνών για διαφθορά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Σαρκοζί είχε δεχθεί χρήματα από τον Καντάφι στην εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2007. Την 1η Ιουλίου 2014, ο Σαρκοζί τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση, καθώς ο συνήγορός του Τιερί Ερτζόγ φέρεται να πλησίασε τους ανακριτές της υπηρεσίας καταπολέμησης διαφθοράς και τους ζήτησε να του αποκαλύψουν στοιχεία για την πορεία των ερευνών

Το 1982 νυμφεύτηκε τη Μαρί-Ντομινίκ Κιλιολί, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Πιερ (Pierre) και τον Ζαν (Jean).

Μετά από ένα επίπονο διαζύγιο, νυμφεύτηκε το 1996, τη Σεσιλιά Σιγκανέρ-Αλμπενί, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Λουί. Και αυτός ο γάμος, όμως, είχε άδοξο τέλος, καθώς το ζευγάρι χώρισε στις 15 Οκτωβρίου 2007.

Διαβάστε ακόμη: Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι: Ερωτευμένοι, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα - Ποια μέρη επισκέφθηκαν; (φωτό)

Τον Δεκέμβριο του 2007 δημοσιεύτηκαν στον Τύπο φωτογραφίες του Σαρκοζί με την Ιταλίδα τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο Κάρλα Μπρούνι.

Διαβάστε ακόμη: Κάρλα Μπρούνι-Νικολά Σαρκοζί διακοπές αλά Ελληνικά: Στη Φολέγανδρο με υπερπολυτελές γιότ - Το όλο νόημα post του top model

instagram/carlabruniofficial

instagram/carlabruniofficial

Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Αίγυπτο. Παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008, με την Μπρούνι να αποκτά τη Γαλλική υπηκοότητα. Στις 17 Μαΐου 2011 ανακοινώθηκε ότι ο Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι επρόκειτο να αποκτήσουν μία κορούλα, την Τζούλια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ