Κάρλα Μπρούνι-Νικολά Σαρκοζί διακοπές αλά Ελληνικά: Στη Φολέγανδρο με υπερπολυτελές γιότ - Το όλο νόημα post του top model

Νησιά των Κυκλάδων επέλεξε για τις φετινές διακοπές το ζεύγος Κάρλα Μπρούνι και Νικολά Σαρκοζί

Το νησί της Φολεγάνδρου, επισκέφτηκε ο Νικολά Σαρκοζί και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι. Το ζευγάρι επιλέγει κάθε χρόνο την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας σύμφωνα με το «cyclades24» επισκέφθηκε το ελληνικό νησί και η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι κάτοικοι και ταξιδιώτες έσπευσαν να του ζητήσουν φωτογραφίες και ο Νικολά Σαρκοζί δεν το αρνήθηκε.

cyclades24

Η οικογένεια ταξίδεψε στην Φολέγανδρο με το υπερπολυτελές γιοτ “M/Y LIBRA Y”, μήκους 42,50 μέτρων, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα, με 5 καμπίνες ενώ διαθέτει και 7 άτομα προσωπικό.

 

 

H Κάρλα Μπρούνι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από το υπερπολυτελές σκάφος αλλά και τα γαλάζια νερά του Αιγαίου.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι: Ερωτευμένοι, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα - Ποια μέρη επισκέφθηκαν; (φωτό)

 

 

Διαβάστε ακόμα: Νικολά Σαρκοζί: Καταδικάσθηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης - Τον έναν χρόνο με βραχιολάκι

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ