Η Κάρλα Μπρούνι αποθεώνει τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί για τα 66α γενέθλια του - Flashback στις καλύτερες στιγμές του πρώην προεδρικού ζεύγους

Δείτε τα τρυφερά λόγια που είπε στον σύζυγό της... 

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Νικολά Σαρκοζί και η σύζυγός του Κάρλα Μπρούνι θέλησε να του ευχηθεί με έναν μοναδικό τρόπο. 

H Κάρλα Μπρούνι δημοσιεύει σπάνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές της φωτογραφίες με το σύζυγό της, χθες όμως, έκανε μία εξαίρεση.

 

 

 

 

 

 

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ευχήθηκε στο σύζυγό της που έγινε 66, χρόνια πολλά και συνόδευσε την ανάρτηση με ένα πραγματικά τρυφερό στιγμιότυπο. Προφανώς θέλει να δείξει ότι οι δύο τους είναι ακόμα ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Στην λεζάντα έγραψε: ''Χρόνια σου πολλά αγάπη μου. Ο χρόνος είναι μαζί σου''. 

 

 

Ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι, γνωρίστηκαν το 2007. Δεκατέσσερα χρόνια, ένα παιδί και μια πολυτάραχη πολιτική καριέρα αργότερα, οι δύο τους παραμένουν μαζί.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας το 1982 νυμφεύεται την Μαρί-Ντομινίκ Κιλιολί, με την οποία αποκτά δύο παιδιά, τον Πιέρ  και τον Ζαν . Μετά από ένα επίπονο διαζύγιο με την τελευταία, νυμφεύεται, το 1996, την Σεσιλιά Σιγκανέρ-Αλμπενί με την οποία αποκτά ένα γιο, τον Λουί. Και αυτός ο γάμος όμως είχε άδοξο τέλος καθώς το ζευγάρι χώρισε στις 15 Οκτωβρίου 2007.

 

 

 

 

 

 

Τον Δεκέμβριο του 2007 δημοσιεύτηκαν στον τύπο φωτογραφίες του Σαρκοζί με την Ιταλίδα τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο, Κάρλα Μπρούνι. Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Αίγυπτο. Παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008, με την Μπρούνι να αποκτά την Γαλλική υπηκοότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις 17 Μαΐου 2011, ανακοινώθηκε ότι ο Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

 

Διετέλεσε υπουργός εσωτερικών, και μετά τις προεδρικές εκλογές του 2007 ορκίστηκε Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Στις 15 Μαΐου 2012 τον διαδέχθηκε στην Προεδρία της Γαλλία ο αντίπαλος του και νικητής των εκλογών του 2012, Φρανσουά Ολλάντ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ