Η σπιταρόνα της Σοφία Βεργκάρα στο LA – Τα ατελείωτα ράφια με παπούτσια και τσάντες – Οι πίνακες Μποτερό – Η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων (φωτό & βίντεο)

Ιδιαίτερο στιλ σπιτιού για μια ιδιαίτερη γυναίκα!

Η πολυτελής κατοικία της Σοφία Βεργκάρα στο Λος Άντζελες βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό κτήμα που βρίσκεται στο Beverly Park.

Η σέξι ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί τν τελευταίο καιρό  στη νέα σειρά του Netflix με τίτλο "Griselda Blanco", εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Architectural Digest με το θέμα "Hollywood at Home".

Η βίλλα της Σοφία Βεργκάρα διαθέτει μια τεράστια πισίνα που περιβάλλεται από όμορφους κήπους με ελαιόδεντρα και πολυτελείς εξωτερικούς χώρους.

Το Beverly Park είναι γνωστό για τις πολυτελείς κατοικίες των αστέρων του Χόλιγουντ, και η βίλλα της Σοφία Βεργκάρα φαίνεται να αντανακλά τον πολυτελή και στιλάτο τρόπο ζωής της.

Η ίδια στο περιοδικό ήθελε να διασφαλίσει ότι οι φίλοι της θα μπορούν να αισθάνονται άνετα όταν επισκέπτονται το σπίτι της.

«Δεν φοβάμαι να ξοδέψω χρήματα, αλλά πρέπει να είναι για κάτι πρακτικό, όχι μόνο για πράγματα που υπάρχουν για να φαίνονται όμορφα, δεν ήθελα έπιπλα που είναι τόσο πολύτιμα και οι φίλοι μου θα φοβούνται να... κάτσουν».

Από την πολυτελή κατοικία της Βεργκάρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα στοιχεία με κολομβιανό ταπεραμέντο όπως οι μπαρόκ πολυθρόνες στο σαλόνι, ένας ισπανικός πολυέλαιος και μία ανάγλυφη φλοράλ λεπτομέρεια στην οροφή της τραπεζαρίας.

Ενώ η χρωματική παλέτα του σπιτιού είναι γενικά ουδέτερη και προσδίδει μία ηρεμία καθώς δεν της αρέσουν «οι τρελοί χρωματισμοί».

Το σπίτι το στολίζουν πίνακες του Κολομβιανού ζωγράφου Μποτερό, που ήταν μάλιστα παντρεμένος με την ελληνίδα καλλιτέχνη Σοφία Βάρη.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι τονισμένοι, ωστόσο, με φυτά και πράσινο σε πολλά δωμάτια — μια ζωηρή ντιζάιν επιλογή που ταιριάζει και τονίζει τους μεγάλους χώρους του ακινήτου, την πισίνα με γυψομάρμαρο και δέντρα ελιάς.

Η ηθοποιός φυσικά δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει ένα δωμάτιο- βεστιάριο για τα παπούτσια, τα ρούχα και τα κοσμήματά της και όπως φαίνεται έχει μεγάλη αδυναμία στις πλατφόρμες.

images by instagram/sofiavergara

«Υπάρχει κάτι εδώ μέσα που κάνει τους επισκέπτες να θέλουν να μείνουν. Είναι ξεχωριστό. Εξακολουθώ να ξυπνάω κάθε μέρα αδυνατώντας να πιστέψω ότι αυτή είναι η ζωή μου», δήλωσε η ηθοποιός

Διαβάστε ακόμα: Η Σοφία Βεργκάρα βγήκε ραντεβού με το νέο της σύντροφο, Τζάστιν Σάλιμαν - Αυτός είναι ο γιατρός που της "έκλεψε" την καρδιά (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ