Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Άρης στον Υδροχόο - Εξαιρετική ημέρα για συζητήσεις & διαπραγματεύσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Τις πρωινές ώρες ο Άρης προχωρά στον Υδροχόο, στο ζώδιο που μάχεται υπέρ της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας. Επίσης ενδιαφέρεται για τη δικαιοσύνη και θα μπει μπροστά για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των άλλων και όχι μόνο τα δικά του. Η επιτυχία πρέπει να έρθει επειδή το άτομο στηρίχθηκε στις δικές του δυνάμεις. Αγαπά την πρωτότυπη σκέψη και δράση, τις νέες ιδέες και στην ερωτική του ζωή πειραματίζεται αρκετά. Ο Άρης θα παραμείνει μέχρι τις 22/03 σε αυτό το ζώδιο, ταλαιπωρώντας λίγο περισσότερο τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Κριό σχηματίζοντας μάλιστα το μεσημέρι εξάγωνο με τον Ερμή, μια εξαιρετική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δημόσιες σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σας και συναντά σε μια όψη εξαγώνου τον Ερμή, καθιστώντας τη σημερινή μέρα ιδιαίτερα θετική για συζητήσεις και επαφές σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε την. Δευτερευόντως σήμερα φεύγει ο Άρης από τον Αιγόκερω, από μια θέση που σας ταλαιπώρησε αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Θα περάσει στον φιλικό σας Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Μαρτίου μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών, των ομοϊδεατών, αλλά και των στόχων σας. Κάποιοι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο συνεργασίας. Άλλοι να βάλετε μπροστά και να υλοποιήσετε ένα σημαντικό σας στόχο. Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να φανεί βοηθητική η νέα θέση του Άρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι θετική για να κάνετε πρακτική δουλειά ή να συζητήσετε θέματα που αφορούν σε οικονομικά ή συνεργασίες. Το σημαντικό νέο όμως της Τρίτης είναι η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο, ακριβώς στο Μεσουράνημα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Το Μεσουράνημα είναι το ψηλότερο σημείο στον αστρολογικό μας χάρτη, εκεί που γινόμαστε ορατοί στον κόσμο, στην κοινωνία και συνδέεται πέρα από το κοινωνικό μας στάτους και με τις φιλοδοξίες μας. Ο Άρης λοιπόν ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας στόχων κι από δω και κάτω την περισσότερη ενέργεια σας θα τη διαθέτετε για την προώθηση των στόχων σας όποιοι κι αν είναι αυτοί. Για κάποιους όλο αυτό μπορεί να αφορά στη δουλειά. Για άλλους μπορεί να είναι τα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας τους. Ο Υδροχόος ως ζώδιο συνδέεται και με αλλαγές. Μπορεί λοιπόν να έχετε κάποιες χωροταξικές αλλαγές στην πορεία της άνοιξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μάλιστα σήμερα θα υπάρχει ένα ενθαρρυντικό κλίμα στις σχέσεις και τις επαφές σας, προσωπικές κι επαγγελματικές. Από σήμερα έχουμε ακόμη μια αλλαγή. Ο Άρης περνά στον Υδροχόο, σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό προς το δικό σας ζώδιο και θα ξυπνήσει το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας. Θα έχετε περισσότερες ιδέες για τα μελλοντικά σας σχέδια, θα εστιάσετε στη γνώση αν είστε σπουδαστές κι έχετε προετοιμασία εξετάσεων ή θα βάλετε μπροστά τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια για να τα υλοποιήσετε. Η συμβουλή μου: όσο πιο ανοιχτόμυαλα προσεγγίσετε μια κατάσταση και δεν μπείτε σε διαδικασία ελέγχου και βολέματος τόσο καλύτερα θα σας βγει.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ