Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Dani Alves καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση – Βίασε 23χρονη σε κλαμπ στην Ισπανία (φωτό &βίντεο)

Από τι λαμπερές εμφανίσεις στα γήπεδα στην φυλακή!

O Dani Alves είναι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα Παρις Σεν Ζερμεν κσι την Εθνική Βραζιλίας.

Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους δεξιούς πλάγιους αμυντικούς όλων των εποχών.

Είναι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους επίσημους ομαδικούς τίτλους όλων των εποχών έχοντας κερδίσει 47 τίτλους (έως το τέλος του 2021).

Ο 40χρονος ποδοσφαιριστής πέρσυ τον Ιανουάριο κατηγορήθηκε για βιασμό 23χρονής στις τουαλέτες ενός νυχτερινού κέντρου στην Ισπανία και καταδικάστηκε πριν 2 βδομάδες σε 4,5 χρόνια φυλάκισης. 

 

 

Συγκεκριμένα, ο Ντάνι Άλβες τιμωρήθηκε από την εισαγγελία της Ισπανίας με 4,5 χρόνια φυλάκισης, 150.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ για 9,5 χρόνια δεν θα μπορεί να έχει καμία επαφή με το θύμα.

Παράλληλα, αφού ολοκληρώσει την ποινή του στη φυλακή, ο Άλβες θα είναι υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές για τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Η εισαγγελία ζήτησε αρχικά εννέα χρόνια φυλάκισης για τον Βραζιλιάνο πρώην αθλητή.

Το δικαστήριο, ωστόσο, εκτίμησε μια ελαφρυντική περίσταση που βοήθησε τον Άλβες να δει την ποινή φυλάκισης μειωμένη.

Αυτή ήταν η «αποκατάσταση», καθώς κατέβαλε την αποζημίωση των 150.000 ευρώ που ζητούσε η εισαγγελία.

Εκτός από τα 4,5 χρόνια - εκ των οποίων έχει ήδη εκτίσει ένα χρόνο και έναν μήνα σε προφυλάκιση - του επιβλήθηκε ποινή πέντε ετών με αναστολή, η οποία θα εφαρμοστεί μετά την έκτιση της ποινής φυλάκισης.

 

 

Του απαγορεύεται επίσης να πλησιάσει σε απόσταση ενός χιλιομέτρου το σπίτι ή τον τόπο εργασίας του θύματος και διατάσσεται να καταβάλει 150.000 ευρώ για την ηθική βλάβη και τις κακώσεις που προκάλεσε στη νεαρή γυναίκα.

Ο ποδοσφαιριστής «άρπαξε απότομα την καταγγέλλουσα, την έριξε στο πάτωμα και την εμπόδισε να κινηθεί και διείσδυσε κολπικά, παρόλο που η καταγγέλλουσα είπε όχι, ότι ήθελε να φύγει». 

Όταν αυτό συνένη ο ποδοσφαιριστής ήταν ήδη παντρεμένος με την καλλονή Joana Sanz, 5 χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες του μοντέλου:




 

Η δικηγόρος του, Ινιές Γκουαρδιόλα, επέμεινε ότι υπήρχε αμοιβαία σεξουαλική έλξη μεταξύ των δύο και ότι, μόλις μπήκε στο μπάνιο, η νεαρή γυναίκα δεν απέσυρε ποτέ τη συγκατάθεσή της. «Σε καμία στιγμή δεν μου είπε να σταματήσω, το απολαμβάναμε και οι δύο και τίποτα περισσότερο», δήλωσε ο Άλβες στο δικαστήριο.

Παρόλα αυτά το δικαστήριο επέμεινε και η 23χρονη δικαιώθηκε!

Διαβάστε ακόμα: Ανατριχιαστική η κατάθεση της γυναίκας που βίασε μέσα σε τουαλέτα ο ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες - Μπήκε φυλακή



 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ