Συγκινημένος ο Βασιλιάς Κάρολος με την αγάπη του κόσμου: 7000 κάρτες έλαβε μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο – Ξεκαρδίστηκε με το σκυλάκι (φωτό & βίντεο)

«Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να φοράς κώνο» έγραφε η κάρτα που έκανε τον Βασιλιά Κάρολο να βάλει τα γέλια

Είκοσι μέρες έχουν περάσει από την τραγική είδηση της διάγνωσης του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Η είδηση αυτή συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα.

Λαμβάνει συνεχώς εμψυχωτικά μηνύματα και όλος ο κόσμος του είναι "πλαί" του.

Ο βασιλιάς Κάρολος έλαβε χθες 7000 κάρτες, στις οποίες έγραφαν υποστηρικτικά και γλυκά μηνύματα για την αρρώστια του.

Ο 76χρονος βασιλιάς της Αγγλίας εμφανίστηκε συγκινημένος αλλά και ευγνώμων σε ένα βίντεο που μοιράστηκε ο επίσημος λογαριασμός του Μπάκιγχαμ στα social media.

 

 

Στο βίντεο φαίνεται ο μονάρχης της Αγγλίας να γελάει με μια κάρτα που απεικονίζει έναν σκύλο να φορά ένα κτηνιατρικό κολάρο και τις λέξεις: «Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να φοράς κώνο!».

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ευχές στον βασιλιά Κάρολο: «Εύχομαι γρήγορη και πλήρη ανάρρωση σε έναν πραγματικό φίλο της Ελλάδας»

Η κάρτα αυτή λέγεται πως τον έκανε να ξεχαστεί και του προκάλεσε μεγάλη χαρά.

Ο βασιλιάς είπε σε μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Ρίσι Σουνάκ την Πέμπτη ότι πολλές από τις κάρτες «με έκαναν να δακρύσω».

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζει ταχυδρομικές τσάντες αλληλογραφίας που μεταφέρονται από το προσωπικό, το οποίο στη συνέχεια ανοίγει μερικές από τις επιστολές και τις κάρτες.

Οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν μια σπάνια ματιά στο εσωτερικό του διάσημου κόκκινου κουτιού του Βασιλιά, το οποίο έχει μαύρη επένδυση και γεμίζει με γράμματα.

Τα γράμματα κυρίως προέρχονται από παιδιά, τα οποία στέλνουν ζωγραφισμένες στο χέρι κάρτες με έντονα χρώματα και γλυκά προσωπικά μηνύματα που, όπως λέγεται, «άγγιξαν» την ψυχή του Βασιλιά.

Επίσης, ο μονάρχης της Αγγλίας έχει λάβει πολλά μηνύματα και από ενήλικες, ορισμένοι από τους οποίους μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες από τον καρκίνο και εξέφρασαν την ολόψυχη υποστήριξή τους προς την Αυτού Μεγαλειότητα.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς 9 μηνών: Ο καρκινοπαθής Κάρολος από τη μακρόχρονη αναμονή ως διάδοχος, στην ενθρόνιση & τη σύντομη παραμονή στον θρόνο (φωτό)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ