Με πατερίτσες η Victoria Beckham στην επίδειξη μόδας της – Τι συνέβη; - Όλη η οικογένεια στο Παρίσι για την μαμά- designer (φωτό & βίντεο)

Η νέα της συλλογή είναι εμπνευσμένη από τις γυναίκες και την σιλουέτα, σύμφωνα με την σχεδιάστρια 

Χθες (01/03) η 49χρονη σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham απαθανατίστηκε να περπατάει με πατερίτσες στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι για την καινούργια της collection.

Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο tailored παντελόνι και ένα απλό μαύρο μπλουζάκι.

Μόνο αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να μετατρέψει τις πατερίτσες της σε κομψό αξεσουάρ.

instagram

Σύσσωμη η οικογένειά της βρέθηκε στην πρώτη σειρά για να την υποστηρίξει.

Έλειπε ο μικρότερος τους γιός ο Romeo, αλλά σκεφτόταν από μακριά την μανούλα!

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον David Beckham χέρι- χέρι με την κόρη τους Harper, η οποία έχει μεγαλώσει και είναι ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι.

Βλέπουμε επίσης τον μεσαίο γιό τους Cruz, οποίος είναι ένας κούκλος με τρομερό style.

Εννοείται δεν θα έχαναν αυτό το fashion show ο μεγαλύτερος γιός της Victoria, ο 25χρονος Brooklyn με την 29χρονη σύζυγό του Nicola.

instagram

Διαβάστε ακόμα: David & Victoria Beckham: Το παθιασμένο φιλί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Τρελά ερωτευμένοι μετά από 25 χρόνια γάμου (φωτό)

H Victoria βγήκε  με τις πατερίτσες της, αφού είχε σπάσει το πόδι της στο γυμναστήριο πριν από μέρες.

Όλη η οικογένεια ζητωκραύγαζε με περηφάνια όταν η Victoria βγήκε για την τελευταία της υπόκλιση.

Καθώς περπατούσε αργά στην πασαρέλα, σταμάτησε μπροστά από τον David για να του δώσει ένα φιλί, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και δημοσιεύτηκε από τη Vogue στο Instagram.

H νέα collection της Victoria Beckham

Tο brand που ξεκίνησε το 2008 είναι πλέον κερδοφόρo. «Μπορούμε πραγματικά να αρχίσουμε να χτίζουμε τον οίκο που πάντα ονειρευόμουν», λέει για αυτό το σημείο καμπής.

Για την Beckham αυτό σημαίνει να δημιουργεί ρούχα που η ίδια και οι άλλες γυναίκες θέλουν πραγματικά να φορούν. «Απλώς μου αρέσει το γεγονός ότι μπορώ να δημιουργώ ρούχα που επιθυμώ και θέλω να φοράω η ίδια», λέει. «Ήμουν πάντα ένα κανονικό κορίτσι, όλες οι φίλες μου είναι γυναίκες και μου αρέσει πραγματικά να δημιουργώ αυτά που πιστεύω ότι οι γυναίκες θέλουν να φορέσουν. Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορώ να δημιουργώ αυτό που τελικά επιθυμώ».

Η συλλογή της φετινής σεζόν δεν είναι εμπνευσμένη από κάποια ταινία ή συγκεκριμένο θέμα, αλλά «ήταν πραγματικά η επιστροφή στις ρίζες μου και ο εορτασμός της σιλουέτας», εξήγησε.

Είτε πρόκειται για ένα παντελόνι «που κάνει τα πόδια σας να φαίνονται εξαιρετικά μακριά» είτε για ένα πουλόβερ που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, τα κομμάτια έχουν σχεδιαστεί για να «συλλέγονται κατά μήκος της διαδρομής από εποχή σε εποχή.

Συνέβη και ένα απρόοπτο στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας

Το show διακόπηκε από ακτιβιστές της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων Peta, οι οποίοι ανέβηκαν στην πασαρέλα για να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση ζωικών προϊόντων.

Οι ακτιβιστές σηκώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίδειξης και περπάτησαν στην πασαρέλα μαζί με τα μοντέλα κρατώντας πινακίδες που έγραφαν «viva vegan leather». Τα μπλουζάκια τους έγραφαν: «Τα ζώα δεν είναι ύφασμα. Γυρίστε την πλάτη στα δέρματα των ζώων».

Παρόλα αυτά, η Βικτόρια Μπέκαμ, εμφανίστηκε στο τέλος της επίδειξης με μαύρες πατερίτσες και περπάτησε κατά μήκος της πασαρέλας υπό τα χειροκροτήματα του πλήθους.

Διαβάστε ακόμα: Πεθερά - νύφη μοιράζονται τα ίδια ρούχα - Η Nicola Peltz στο Παρίσι χέρι-χέρι με τον Brooklyn Beckham - Φοράει το επικό Dolce Gabbana biker jacket της Victoria (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ