Κοσμάς Κουμιανός: Αυτός είναι ο γόης φωτογράφος που έκλεψε την καρδιά της Ανθής Σαλαγκούδη - Οι γυμνές φωτογραφίες του, άλμπουμ καλαισθησίας - Ύμνος στην γυναικεία ομορφιά

Διακρίνεται για τα πορτρέτα του

Το γύρο του διαδικτύου έκαναν πριν μερικές μέρες οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του Κοσμά Κουμιανού με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz είναι γεγονός!

Οι δύο τους βρέθηκαν στο πάρτι του γνωστού δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη, που έγινε στο 4711 Wonder Place στο Μαρούσι και φυσικά όλα τα φλας στράφηκαν επάνω τους.

Χωρίς να έχουν κάνει κάποια δήλωση το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι βγαίνουν περίπου τέσσερις μήνες.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε αισθητή την παρουσία της μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης, Survivor του 2021.

Ας μάθουμε, ωστόσο περισσότερα για τον Κοσμά Κουμιανό.

Ο Κοσμάς Κουμιανός είναι δημιουργικός άνθρωπος με θετική ενέργεια που αποτυπώνεται σε κάθε του εικόνα μόδας και πορτραίτου.

Είναι πλέον ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους πορτρέτου, μόδας & γάμων στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: «Κοίταξέ με, άκουσέ με»: Συγκλονιστικά πορτρέτα γυναικών στην έκθεση του Κοσμά Κουμιανού - οι φωτό από τα εγκαίνια

Έχει σπουδάσει φωτογραφία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη και ταξιδεύει συχνά σε Ευρώπη, Αμερική & Αφρική για φωτογραφίσεις που αφορούν περιοδικά και designers.

Έχει λάβει δεκάδες διακρίσεις σαν φωτογράφος μόδας, τοπίου και πορτρέτου και εμπνέεται από τα ταξίδια, αλλά κυρίως από τους ανθρώπους που συναντά.

instagram @kosmakoumianos

Ο τρόπος που αξιοποιεί το φως ο Κοσμάς Κουμιανός "εξωτικοποιεί" το τοπίο και του δίνει μία νέα πνοή και αισθητική, αποστασιοποιημένες από τον τόπο και τον χρόνο.

Διαβάστε ακόμη: Κοσμάς Κουμιανός - o άνδρας που σε... γδύνει με τα κλικς του: Οι Ελληνίδες θεές του, το σκούρο μπλε της θάλασσας του, ο βυθός του & οι νεράιδες του στην άμμο (Φωτό)

Κάθε του στιγμιότυπο σε ταξιδεύει στον κόσμο της φωτογραφίας. Ακόμη, και ο τρόπος που απαθανατίζει τις μούσες του δείχνει έναν άνθρωπο που δεν κολλάει σε στερεότυπα.

instagram @kosmaskoumianos

Στο φακό του έχουν ποζάρει μεγάλα ονόματα όπως η Ελένη Μενεγάκη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κλέλια Ανδριολάτου...


instagram @kosmaskoumianos

Διαβάστε ακόμη: Ο Κοσμάς Κουμιανός φωτογράφισε σαν «ξανθό άγγελο» την Ελένη Μενεγάκη - η νέα καμπάνια για τον μήνα του καρκίνου του μαστού (φωτό)

Κάθε του εικόνα είναι και μια μικρή ιστορία…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ