Κρητικός γάμος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ: Στο «Σκινές» Χανίων, τον Αύγουστο με εκατοντάδες καλεσμένους, σύμφωνα με τα έθιμα της μεγαλονήσου (βίντεο)

Οι προετοιμασίες του γάμου για τους καλεσμένους έχουν ξεκινήσει, θα έρθουν φίλοι και από τις ΗΠΑ

Αποκαλύφθηκε σήμερα το πότε αλλά και το που θα γίνει ο πολιτικός γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ στην Ελλάδα.

Στην Κρήτη τον Αύγουστο θα γίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματίσει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου μετά τις ευρωεκλογές και πιο συγκεκριμένα στα τέλη του ερχόμενου Αυγούστου.

Δείτε ακόμα: Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγο του, Τάιλερ στην Αργολίδα - Αγκαλιές, selfies, ιππασία & νέοι φίλοι για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (φωτό-βίντεο)

Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο χωριό «Σκινές» των Χανίων, απ’ όπου έχει ρίζες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμα: Τάιλερ Μακμπέθ: Θα παντρευτούμε με τον Στέφανο το καλοκαίρι και στην Ελλάδα - Κυρίαρχο θέμα μας, η έλλειψη ιδιωτικότητας - Στόχος να έχουμε μόνιμο σπίτι (βίντεο)

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφερθεί στην προσωπική του ζωή.


«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, έχουμε αποφασίσει το πού. Νομίζω ότι έχεις μία εξαιρετική ομάδα για ελεύθερο ρεπορτάζ, άρα βάλε τους να δουλέψουν να μάθουν πού θα παντρευτούμε. Νομίζεις ότι θα πέσω σε αυτή την παγίδα; Πόσο πολύ θες την απάντηση; Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι εκτός Αθηνών», είχε πει στον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε ακόμα: Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπεθ γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο: Ποζάρουν ευτυχισμένοι στα χιόνια (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Στ. Κασσελάκης: Τι είπε για το σπίτι στο Κολωνάκι €1,7 εκατ. - Ο Τάιλερ μαγειρεύει καλύτερα - Μας αρέσει η τεκίλα - Γάμος το καλοκαίρι – Έχω αστακοκάραβα στις ΗΠΑ (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ