Glaad Awards: Έλαμψαν στο κόκκινο χαλί η Sydney Sweeney, Sharon Stone & Kate Hudson - Αβυσσαλέα ντεκολτέ & extravagant μπλούζες (φωτό)

Συγκλονιστικά looks!

Το βράδυ της Πέμπτης, 14 Μαρτίου, το Beverly Hilton Hotel στην καρδιά του Λος Άντζελες υποδέχτηκε μεγάλα ονόματα από όλη τη showbiz, στο πλαίσιο των Glaad Media Awards.

Πρόκειται για βραβεία που απονέμονται σε τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές παραγωγές, μουσικούς, δημοσιογράφους, πολιτικούς και γενικότερα σε όσους στηρίζουν την Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα ενάντια στη Δυσφήμιση (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation).

Ανάμεσα στους καλεσμένους που ξεχωρίσαμε για το ακαταμάχητο στυλ τους ήταν η Kate Hudson, η Sharon Stone και η Sydney Sweeney.

Η Sydney Sweeney έδειχνε άκρως σέξι μέσα σε μία maxi τουαλέτα από MiuMiu.

Η συγκεκριμένη δημιουργία αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της ηθοποιού και το καλλίγραμμο κορμί της.

Απίστευτα κομψή ήταν η Sharon Stone.

Η 66χρονη τράβηξε όλα τα βλέμματα με τη διαχρονική της γοητεία.

Επέλεξε ένα εντυπωσιακό σύνολο από RamiAlAli, της συλλογής του 2022.

Επρόκειτο για μια extravagant μπλούζα με puffed μανίκια που έφταναν μέχρι το πάτωμα και ένα μαύρο σατέν παντελόνι σε skinny γραμμή.

Τέλος, η Kate Hudson πέρα από το νεανικό της look, χάρισε και ένα απίστευτο perfomance πάνω στη σκηνή της 35ης τελετής των GLAAD Awards.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο, "Talk about love", τράβηξε και πάλι όλα τα βλέμματα με το σικ outfit της.

Διαβάστε ακόμη: Η Kate Hudson έγινε ... τραγουδίστρια! Μας αποκάλυψε το teaser από το πρώτο της τραγούδι - Ακούστε το! (βίντεο)

Για την περίσταση διάλεξε μακρύ λευκό φόρεμα με λεπτές τιράντες και βολάν.

Παρόλο που είχε βαθύ ντεκολτέ η 44χρονη φαινόταν άνετη στις κινήσεις της πάνω στη σκηνή.

Ποια κυρία σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ