Πριγκίπισσα Kate: 6+1 σενάρια για απουσία της μελλοντικής Βασίλισσας – Σιωπή από το Παλάτι του Buckingham (φωτό & βίντεο)

Πρέπει να διαλευκανθούν κάποια πράγματα

Πάρα τις απόλυτες δηλώσεις του Παλατιού, ότι δηλαδή η Πριγκίπισσα Κέιτ, αναμένεται να γυρίσει στα βασιλικά της καθήκοντα μετά το Πάσχα, ο λαός της Αγγλίας ανησυχεί.

Οι ανησυχίες αυτές έχουν γίνει πολύ έντονες και οι περισσότερες έχουν πάρει τροπή φημών.

Οι φήμες όλο και φουντώνουν, ειδικά μετά το ζήτημα που προέκυψε με την πειραγμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Κανείς δεν κάνει κάτι για να τις σταματήσει.

Το απόλυτο μυστήριο αποτελεί η εδώ και τρεις μήνες απουσία της μελλοντικής Βασίλισσας.

Διαβάστε ακόμα: Η κορυφαία royal δημοσιογράφος Sarah Vine γράφει: «William & Kate πείτε επιτέλους τι πραγματικά συμβαίνει» - «Δώστε τέλος στην παραφιλολογία» (φωτό & βίντεο)

Παρακάτω όλες οι φήμες που έχουν βγει στα social media τις τελευταίες βδομάδες:

1. Το διαζύγιο με τον Ουίλιαμ

Πολλοί παρατήρησαν ότι στην επίμαχη φωτογραφία η πριγκίπισσα δεν φορούσε βέρα και αποφάνθηκαν ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ περνάει κρίση. 

2. Θύμα κακοποίησης

Ορισμένοι πάλι υποστήριξαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον Ουίλιαμ και γι’ αυτό τον λόγο το παλάτι αποφάσισε να την κρύψει.

3. Κρυφή επέμβαση για ανόρθωση γλουτών

Κάποιες ιστοσελίδες της Μεγάλης Βρετανίας έγραψαν ότι η Κέιτ ταξίδεψε κρυφά στη Βραζιλία για να υποβληθεί σε επέμβαση για ανόρθωση γλουτών.

Κάτι που πραγματικά είναι γελοίο, όταν μιλάμε για έναν άρρωστο άνθρωπο.

4. Διατροφική διαταραχή

Άλλοι πάλι αναρωτήθηκαν αν αυτό που στ’ αλήθεια συμβαίνει με την Κέιτ είναι ότι πάσχει από σοβαρή διατροφική διαταραχή, όπως νευρική ανορεξία ή βουλιμία.

Όπως άλλωστε και η πεθερά της Πριγκίπισσα Νταιάνα έπασχε.

5. Εγκυμοσύνη

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν έγκυος, και μάλιστα με το παιδί του Thomas Kingston, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από κάποιες βδομάδες.

Ο Thomas Kingstonήταν ο σύζυγός της Lady Gabriella, ανιψιάς της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε ακόμα: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Thomas Kingston που αυτοκτόνησε: Ο Πρίγκιπας William εκπροσώπησε την βασιλική οικογένεια - Στο πλάι της ξαδέρφη του, Lady Gabriella (φωτό)

6. Η σχέση του Ουίλιαμ με την πρώην ερωμένη του Rose Hanbury

Έντονες είναι οι φήμες και για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ότι ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του.

7. Μακάβριο σενάριο

Και αυτό είναι το πιο ακραίο συνωμοσιολογικό σενάριο. Υπήρξαν κάποιοι που «αποκάλυψαν» ότι η πριγκίπισσα βρίσκεται σε τεχνητό κώμα ενώ άλλοι «ανακοίνωσαν» ότι είναι νεκρή. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να πουν ότι στις πρόσφατες φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται δίπλα στη μητέρα ή τον σύζυγό της δεν είναι η Κέιτ αλλά μια σωσίας της ή η αδερφή της η Πίπα.

Ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει με τόσα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας William: Φουντώνουν ξανά οι φήμες για το ειδύλλιο με την αριστοκράτισσα Rose Hanbury - Σε τι οφείλεται πραγματικά η απουσία της μέλλουσας Βασίλισσας; (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ