Έκκληση για αίμα: Μανώλης Μαυρομμάτης – Ρένα Βενιέρη δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή - Νοσηλεύονται για 44η μέρα

Δύσκολες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του, παραμένουν στη ΜΕΘ, χρειάζονται αίμα 

Έκκληση για αίμα για την Ρένα Βενιέρη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη, που παραμένουν σε μακρά νοσηλεία στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» έπειτα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου, κάνουν συγγενείς και γιατροί.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες τόσο για τον δημοσιογράφο όπως και για την σύζυγό του με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατήσουν και τους δυο στη ζωή.

Για 44 ημέρες παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εγκαυμάτων, με το ζευγάρι να απεγκλωβίζεται από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», το οποίο προβλήθηκε πριν λίγες μέρες αν και πριν λίγες εβδομάδες ο Μανώλης Μαυρομάτης είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος.

Διαβάστε ακόμα: Μανώλης Μαυρομμάτης- Ρένα Βενιέρη: Παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή έναν μήνα μετά τη φωτιά στο σπίτι τους - Τα νεότερα για την υγεία τους (βίντεο)

Σε ό,τι αφορά τη σύζυγό του, η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη και η περίπτωσή της είναι ακόμα πιο δύσκολη. Υποβάλλεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνέχεια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθούν τα αναπνευστικά της προβλήματα. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί είναι πολύ φειδωλοί στις εκτιμήσεις τους και πηγαίνουν μέρα μέρα για την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού και ελπίζουν για το καλύτερο.

Διαβάστε ακόμα: Κρίσιμες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του: Διασωληνώθηκε ο δημοσιογράφος, στη ΜΕΘ η γυναίκα του – Ξέχασαν κατσαρόλα στην κουζίνα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ