Μανώλης Μαυρομμάτης- Ρένα Βενιέρη: Παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή έναν μήνα μετά τη φωτιά στο σπίτι τους - Τα νεότερα για την υγεία τους (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης της υγείας τους

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του Ρένας Βενιέρη που εξακολουθούν να νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα μετά τη φωτιά που ξέσπασε σπίτι τους στο Κολωνάκι πριν από έναν μήνα

Ο δημοσιογράφος και πρώην ευρωβουλευτή παραμένει σε μηχανική υποστήριξη και δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. Σε κρίσιμη κατάσταση και η σύζυγός του που υποβάλλεται σε επεμβάσεις.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο αθλητικογράφος, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 20/3 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο δεν έχει καταφέρει να βγει από τη μηχανική υποστήριξη.

Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι η ηθοποιός Ρένα Βενιέρη σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ μετά από φωτιά σπίτι τους - Βελτίωση για το δημοσιογράφο (φωτό & βίντεο)

Αν και πριν από δύο εβδομάδες είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος. Αυτή τη στιγμή παίρνει δικές του αναπνοές, αλλά όχι τόσες ώστε να αυτονομηθεί και να βγει από τη διασωλήνωση.


Διαβάστε ακόμα: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του Μανώλη Μαυρομμάτη: Δεν κατάφεραν να τον βγάλουν από τη ΜΕΘ - Σοβαρά και η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη (βίντεο)

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Διαβάστε ακόμα: Κρίσιμες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του: Διασωληνώθηκε ο δημοσιογράφος, στη ΜΕΘ η γυναίκα του – Ξέχασαν κατσαρόλα στην κουζίνα (βίντεο)

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ