Δείτε βίντεο με ασθενοφόρο να παίρνει φωτιά και να ανατινάζεται στην Αγγλία - Ένα λεπτό πριν είχε μεταφέρει με αναπηρικό καροτσάκι 91χρονη σπίτι της

Από το ασθενοφόρο δεν έμεινε τίποτε, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς

"Άγιο" είχε 91χρονη στην Αγγλία, όταν το ασθενοφόρο που τη μετέφερε σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες, ανατινάχθηκε και μάλιστα πήρε φωτιά και το σπίτι της γειτόνισσας που εκείνη την ώρα έπινε τσάι με τον σύζυγό της.

Το τρομακτικό βίντεο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. Το ασθενοφόρο σταματά βγάζοντας καπνούς από τη μηχανή μπροστά από το σπίτι της 91χρονης.

 Ο τραυματιοφορέας με ψυχραιμία βάζει τη ράμπα για να κατεβάσει τη γιαγιά που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, την πηγαίνει στο σπίτι της  και την ίδια ώρα παίρνει φωτιά το ασθενοφόρο.

Ακολουθεί ισχυρή έκρηξη από την οποία σπάνε τα τζάμια του γειτονικού σπιτιού του Ντέιβιντ και της Μέριλιν Μπρίνκλοου οι οποίοι... απολαμβάνουν το τσάι τους.

«Ήταν σαν σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ. Δεν έμεινε τίποτε από το ασθενοφόρο, ενώ τινάζονταν κομμάτια του σε διάφορες κατευθύνσεις λες και βλέπαμε έκρηξη ηφαιστείου. Τρέμω και μόνον που το θυμάμαι», είπε η 74χρονη Μέριλιν.

Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, προτού εξαπλωθεί σε γειτονικά σπίτια. Όσον κι αν ακούγεται απίστευτο, ουδείς τραυματίστηκε από την έκρηξη του ασθενοφόρου, η οποία προκάλεσε πάντως εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι του ζευγαριού και φωτιά στον κήπο τους τόσο έντονη, ώστε έλιωσε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους, ενώ έσπασαν τα παράθυρα στο καθιστικό και έγιναν στάχτη οι κουρτίνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ