Αλέξανδρος Ωνάσης, ο άτυχος γόης! - Σαρκώδη χείλη ,οδοντοστοιχία για διαφήμιση, χαμόγελο που έλιωνες - Σταράτο δέρμα & πυκνό μαλλί - Πάντα φορούσε φοβερά γυαλιά ηλίου (φωτό)

Η αδυναμία του πατέρα του!

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 20 Απριλίου 1948 και ήταν ο μοναχογιός του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση και της πρώτης του συζύγου Τίνας Λιβανού. Ήταν εμφανώς η αδυναμία του πατέρα του και περνούσε την αδερφή του την Χριστίνα δύο χρόνια.

Ο νεαρός Αλέξανδρος είχε πάθος για τα αυτοκίνητα, τις γυναίκες και τα ακριβά αθλήματα. Στις αρχές της δεκαετίας του '70, ανέλαβε τη διεύθυνση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, της αεροπορικής εταιρείας του πατέρα του, που αποτελούσε το κορυφαίο στοίχημα στο χώρο της αεροπλοΐας.

Ως έμπειρος πιλότος, είχε παρακολουθήσει και ειδικό σεμινάριο πτήσης στο Λονδίνο, κατόπιν αιτήματος του πατέρα του. 

Η σχέση του με την Ολυμπιακή Αεροπορία όμως ήταν καταδικασμένη.

Στις 22 Ιανουαρίου 1973, το αεροσκάφος που πιλόταρε, ένα αμφίβιο "Πιάτζιο 136", συνετρίβη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του. Οι συνεργάτες του, Μακ Κάσκερ και Μακ Γκρέγκορ, επέζησαν από το δυστύχημα με μερικά τραύματα, ωστόσο ο Αλέξανδρος Ωνάσης άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ, στις 23 Ιανουαρίου 1973. 

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Ωνάσης: Ο μονάκριβος γιος του Έλληνα μαικήνα, οι έρωτες, ο τραγικός θάνατος με αεροπλάνο στα 25 σαν σήμερα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Η τραγική στιγμή που ο Αριστοτέλης Ωνάσης ανακοινώνει στους δημοσιογράφους τον θάνατο του Αλέξανδρου, μονάκριβου γιου & διαδόχου του (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Ωνάσης 20 ετών - Φιόνα φον Τίσεν 32 ζωντοχήρα: Η σπάνια φωτό ενός τρελά ερωτευμένου ζεύγους - Ποια διαφορά ....

images by tik tok

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Ο Ωνάσης αγκαλιάζει τη Χριστίνα και ο Αλέξανδρος χαμογελά - Η Μαρία Κάλλας ως diva, παρακολουθεί

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ