Δημήτρης Κόκοτας: «Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» (βίντεο)

Έγινε προσπάθεια αποσωλήνωσης αλλά δεν ήταν επιτυχής

Πριν από 2 εβδομάδες ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα αιφνιδίως και παραμένει ακόμα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές για τον 55χρονο τραγουδιστή και συνθέτη: «Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση».

Νωρίτερα σήμερα, η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δήλωσε πως αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί.


Διαβάστε ακόμα: Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας: Υπέστη έμφραγμα - Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει».

Διαβάστε ακόμα: Σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν καταλαβαίνω πως συνέβη» - «Είχε κάνει εξετάσεις πρόσφατα» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ