Rihanna: Νέο εκρηκτικό εξώφυλλο για την τραγουδίστρια – Έντονο μακιγιάζ, σέξι πόζες και η στολή καλόγριας (φωτό)

Συγκλονίζει!

Η Rihanna φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Interview και όπως πάντα προκάλεσε αντιδράσεις!

Στο εξώφυλλο για το τεύχος της άνοιξης 2024, η τραγουδίστρια είναι ντυμένη με ρούχο καλόγριας, με μπλε σκιά ματιών και κόκκινο της φωτιάς κραγιόν. Σε μια άλλη εικόνα, εμφανίζεται με ξανθιά περούκα και μπλε πουλόβερ με πολύ και «άτσαλο» ρουζ στα μάγουλά της.

Δεν φωτογραφήθηκε μόνο, αλλά μίλησε και για το άλλο της μισό τον rapper ASAP Rocky και τα δύο τους μικρά αγοράκια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Life.

Ρωτήθηκε αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ αυτής και του 35χρονου ράπερ για τη μόδα, η Rihanna απάντησε: «Όχι. Εγώ περνάω περισσότερο το χρόνο μου ντύνοντας τα παιδιά μέχρι «θανάτου» και μετά σκέφτομαι: «Ποιο είναι το πιο άνετο ρούχο να φορέσω γύρω τους;».

Συνεπώς ο ASAP Rocky από ότι φαίνεται έχει πολύ χρόνο να σκεφτεί τι θα βάλει ακούραστος.

Διαβάστε ακόμα: H Rihanna με ένα διαφορετικό ταγιέρ Dior - Puffer με ανάγλυφο ύφασμα ... από άλλη εποχή! (φωτό - βίντεο)

Για τις ντουλάπες των παιδιών η τραγουδίστριά είπε:

«Είναι όλα στα μεγέθη τους και οργανωμένα, και στη συνέχεια ό,τι γίνεται πολύ μικρό για το RZA, το αποθηκεύω για να τα έχει ο Riot στη συνέχεια», πρόσθεσε η Rihanna. «Riot φοράει ήδη όλα τα ρούχα του RZA ηλικίας 1 έτους. Είναι μόνο 6 μήνες. Όλοι πιστεύουν ότι ο Rocky τους ντύνει επειδή εγώ τους ντύνω με ρούχα του Rocky».

To ζευγάρι είναι πάνω από έξι χρόνια μαζί, είναι πολύ ερωτευμένοι και έχουν δημιουργήσει μία χαρούμενη οικογένεια 

Ζουν στα Barbados στην πατρίδα, δηλαδή της Rihanna

Διαβάστε ακόμα: Rihanna: Η τραγουδίστρια ποζάρει με νάζι στον φωτογραφικό φακό – Λανσάρει την νέα της σέξι συλλογή εσωρούχων (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ