Σπάνια φωτογραφία: Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος αγκαλιά με την Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας – Τα αγαπημένα αδέλφια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης

Χαμογελαστοί οι Royals!

Στο νοσοκομείο εδώ και κάποιες μέρες είναι η Βασίλισσα Σοφία, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βασιλική οικογένεια η βασίλισσα Σοφία, 85 ετών, εισήχθη το βράδυ της Τρίτης στην κλινική Ruber για λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Με αφορμή, λοιπόν, τις δύσκολες ώρες που περνάει η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, η σελίδα Royal Greece στο Instagram, ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία της Βασίλισσας Σοφίας με τον αδελφό της τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο της Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του ουροποιητικού - Η επίσκεψη του Φελίπε χωρίς τη σύζυγο του, Λετίσια

Η Σοφία, Βασίλισσα της Ισπανίας και ο Κωνσταντίνος Β ́, βασιλιάς των Ελλήνων, ήταν παιδιά του βασιλιά Παύλου Α ́ και της βασίλισσας Φρειδερίκης της Ελλάδας. Τα δύο αδέλφια έχουν μια μικρότερη αδελφή, την πριγκίπισσα Ειρήνη της Ελλάδας και της Δανίας.

Διαβάστε ακόμα: Ορθόδοξο μνημόσυνο τέως Βασιλιά Κων/νου: Κομψή με navy blue παλτό η Άννα-Μαρία, ραφ μεσάτο για την Μαρί Σαντάλ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ