Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του ουροποιητικού - Η επίσκεψη του Φελίπε χωρίς τη σύζυγο του, Λετίσια

Βρίσκεται υπό παρακολούθηση

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Βασίλισσα Σοφία, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βασιλική οικογένεια η βασίλισσα Σοφία, 85 ετών, εισήχθη το βράδυ της Τρίτης στην κλινική Ruber για λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Παραμένει νοσηλευόμενη σε αυτό το νοσοκομείο όπου βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Η αδερφή του βασιλιά Κωνσταντίνου και της πριγκίπισσας Ειρήνης, που σήμερα είναι 85 ετών δεν έχει νοσηλευτεί ποτέ στο παρελθόν σε νοσοκομείο.

Μάλιστα, η τελευταία φορά που μπήκε σε κέντρο υγείας ήταν στις 30 Ιανουαρίου 1968 για να φέρει στον κόσμο τον μικρό της γιο, βασιλιά Φελίπε.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pics & videos: 60 χρόνια από τον γάμο του βασιλιά Χουάν Κάρλος της Ισπανίας με την Σοφία στην Αθήνα

Σύμφωνα με το περιοδικό ¡HOLA!, η βασίλισσα Σοφία φρόντιζε πάντα τη διατροφή της με καλές συνήθειες. Η βασίλισσα Σοφία έχει παρακολουθήσει αρκετές οικογενειακές εκδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες.

Το περασμένο Σάββατο παρευρέθηκε στη γαμήλια γιορτή της Teresa Urquijo, εγγονής της Teresa de Borbón y Borbón, και του José Luis Rodríguez-Almeida, δημάρχου της Μαδρίτης, που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα της οικογένειας El Canto de la Cruz, στον δήμο της Μαδρίτης.

Διαβάστε ακόμη: Royal Wedding: Η Teresa Urquijo y Moreno παντρεύτηκε τον José Luis Martínez-Almeida - Υπέροκομψη νύφη με ολοκέντητο φόρεμα & περίτεχνα φαρδιά μανίκια (φωτό)

Η επίσκεψη του βασιλιά Φελίπε στο νοσοκομείο χωρίς την βασίλισσα Λετίθια

Ο γιος της και βασιλιάς Φελίπε βρέθηκε στην κλινική Ruber Internacional στη Μαδρίτη, για να σταθεί στην άρρωστη μητέρα του.

Ο 56χρονος με απλό casual look έφτασε μόνος του χωρίς την συνοδεία της βασίλισσας Λετίθια ή με κάποια από τις κόρες του.

«Είναι πολύ καλά, ευδιάθετη και πρόθυμη να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό», είπε από το αυτοκίνητο στις κάμερες που τον περίμεναν με αγωνία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ