Sydney: Πέθανε η 38χρονη μητέρα του βρέφους που μαχαίρωσε ο μακελάρης του εμπορικού κέντρου – Θυσιάστηκε για το παιδί της (φωτό & βίντεο)

Το 9 μηνών βρέφος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο...

Σήμερα το πρωί σε εμπορικό κέντρο στο Sydney, ένα άνδρας γύρω στα 40 ξεκίνησε να μαχαιρώνει κόσμο μανιωδώς. Αφαίρεσε την ζωή 6 ανθρώπων και έπειτα έπεσε νεκρός και αυτός από τα πυρά μιας γυναίκας αστυνομικού.

Δυστυχώς ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και μια 38χρονη μητέρα η οποία ταυτοποιήθηκε ως το ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης. 

Η ίδια προσπάθησε με αυταπάρνηση να προστατέψει το μωράκι της 9 μηνών που ο δράστης κατάφερε να μαχαιρώσει. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, ενώ το βρέφος δίνει πλέον τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τη φωτογραφία της 38χρονης μητέρας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ δημοσίευσε η Daily Mail βυθίζοντας στη θλίψη το κοινό που παρακολουθεί εμβρόντητο τα όσα γίνονται γνωστά για το μακελειό με τους έξι νεκρούς πολίτες.

Η 38χρονη μητέρα, η Ash Good, ήταν μεταξύ των έξι ανθρώπων που άφησαν σήμερα την τελευταία τους πνοή στο εμπορικό κέντρο Junction Westfield στο Bondi του Σίδνεϊ.

Διαβάστε ακόμα: Sydney: Άνδρας με μαχαίρι «σκόρπισε» τον θάνατο σε εμπορικό κέντρο – 5 νεκροί, αρκετοί τραυματίες, αναμεσά τους μωρό 9 μηνών (φωτό & βίντεο)

Συνολικά εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του εννέα μηνών μωρού της Αsh Good υπέστησαν τραύματα από μαχαίρι. Το βρέφος δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Τι αναφέρει η αστυνομία για τον δράστη – άγνωστο το κίνητρο

Η αστυνομία αναφέρει ότι δεν έχει προκύψει σαφές κίνητρο του δράστη που σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε αρκετούς άλλους, μεταξύ των οποίων ένα μωρό. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο άνδρας βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο, έφυγε από αυτό και στη συνέχεια επέστρεψε, οπότε και άρχισε να μαχαιρώνει ανθρώπους. Δεν έχει αποσαφηνιστεί η ιδεολογία ή το κίνητρο.

«Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο στη σκηνή του εγκλήματος που να υποδεικνύει κάποιο κίνητρο ή κάποια ιδεολογία», είπε ο αστυνομικός εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο αν η αστυνομία αποκλείει την τρομοκρατία, ο Cooke είπε: «Δεν αποκλείουμε τίποτα».

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας William – Πριγκίπισσα Kate: Τοποθετήθηκαν δημόσια για το μακελειό στο Sydney – «Είμαστε σοκαρισμένοι...» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ