Πριγκίπισσα Κέιτ: Ποιο φαγητό απαγορεύεται να τρώει η μέλλουσα Βασίλισσα; - Αυτή είναι η ιδιοτροπία της βασιλικής οικογένειας (βίντεο)

Η απίστευτη απαγόρευση.

Σεφ που έχει εργαστεί επί σειρά ετών για την βασιλική οικογένεια αποκαλύπτει τι δεν τρώει η Πριγκίπισσα Κέιτ.

Ο βασιλικός σεφ εξήγησε τον λόγο που η πριγκίπισσα Κέιτ δεν αγγίζει ποτέ αυτό το είδος φαγητού και αυτό δεν αποτελεί προσωπική της επιλογή αλλά μια παράδοση αιώνων.

Αποτελεί μεγάλη ιδιοτροπία της βασιλικής οικογένειας, καθώς οι υπόλοιποι άνθρωποι το απολαμβάνουμε και το τρώμε πολύ συχνά.

Ένας πρώην βασιλικός σεφ ισχυρίστηκε ότι οι Γουίνδσορ, συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ δεν επιλέγουν ποτέ σνακ που έχουν τετράγωνο σχήμα, όπως το τοστ, και η παράξενη αυτή συνήθεια προέρχεται από πολύ παλιά.

Ο πρώην σεφ - Graham Newbould - εξήγησε ότι η Κέιτ και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποφεύγουν αυτό το είδος σάντουιτς λόγω μιας παλιάς δεισιδαιμονίας. 

Ο Graham Newbould εργαζόταν για πολλά χρόνια στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και του Μπάκιγχαμ και όλα αυτά τα εξήγησε σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Secrets of the Royal Kitchen".

«Οι royals δεν τρώνε ποτέ τετράγωνα σάντουιτς γιατί η παράδοση λέει ότι όποιος τους προσφέρει φαγητό με μυτερές άκρες προσπαθεί να ανατρέψει τον θρόνο».

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας William – Πριγκίπισσα Kate για το μακελειό στο Sydney: «Είμαστε σοκαρισμένοι - Η σκέψη μας είναι δίπλα στα θύματα & στους συγγενείς τους» (φωτό)

Όλα τα χρόνια που εργαζόταν για τους royals της Αγγλίας, δεν παρέδωσε ποτέ ένα πιάτο με γωνίες στην αείμνηστη βασίλισσα, ωστόσο η ίδια συνόδευε το τσάι της με στρογγυλεμένα τοστάκια.

Η εφημέριδα Sun αναφέρει ότι υπήρχε ακόμα ένας άλλος λόγος που ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτώριας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν ιδιότροπος με το σχήμα του φαγητού του: «Θεωρείται ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτώριας, πρίγκιπας Αλβέρτος, ακολούθησε τις ίδιες δεισιδαιμονικές πεποιθήσεις επειδή φέρεται να πίστευε ότι η κατανάλωση φαγητού σε σχήμα φέρετρου έφερνε ατυχία».

Διαβάστε ακόμα: Ένα επιπλέον «έντονο άγχος» προστέθηκε για τον Πρίγκιπα William και την ασθενή Πριγκίπισσα Kate – Όσα γράφει η βασιλική αναλύτρια Tina Brown (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ