Ξενοδοχείο Μ.Βρεταννία-Επέτειος: Ροζ τσαντάκι, nude, λιλά & μουσταρδί clutch - Οι κόκκινες, μπλε γόβες για τις κομψές κυρίες του ελληνικού jet set

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου

Πριν μερικές μέρες είδαμε να πραγματοποιείται με λάμψη στο κατάμεστο Θέατρο Παλλάς η επίσημη πρεμιέρα του Ντοκιμαντέρ με τίτλο: «150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και παραγωγή της Indigo View. 

Το σενάριο που υπογράφει η Νατάσα Σέγκου παρουσιάζει τις μαρτυρίες προσωπικοτήτων, όπως ο ιστορικός και συγγραφέας του βιβλίου «Μεγάλη Βρεταννία – Ένα ξενοδοχείο-σύμβολο» Άγγελος Φ. Βλάχος, ο Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος, πρώην Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ και δισέγγονος του Ευστάθιου Λάμψα Απόστολος Δοξιάδης, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Βατόπουλος, η βασίλισσα Άννα Μαρία, ο Καθηγητής Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορίας του ΕΚΠΑ Κώστας Κωστής, ο Πλοιοκτήτης & Βασικός μέτοχος της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ Θανάσης Λασκαρίδης και η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Χλόη Λασκαρίδη.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από τον κόσμο της πολιτικής, της φιλοξενίας, του εφοπλισμού, των media και της τέχνης, ανάμεσά τους οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Βουλευτής και πρώην Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Βουλευτής Σέβη Βολουδάκη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, οι πρώην Υπουργοί Τάσος Γιαννίτσης, Γιάννης Παπαθανασίου και Ανδρέας Λοβέρδος, η πρώην Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Μαρία Δαμανάκη, ο τέως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο Πρόεδρος της Marriott International για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική Satya Anand αλλά και ο Chief Operation Officer της Marriot International για την Ευρώπη Gonzalo Aguilar, o Πρόεδρος της Aegean Airlines και της Olympic Air Ευτύχιος Βασιλάκης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΤΕΜΕΣ ΑΕ Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, η βασίλισσα Άννα-Μαρία με τον πρίγκιπα Νικόλαο, η ηθοποιός Μιμή Ντενίση, η επιχειρηματίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και πολλοί ακόμη.


Μαρία Μιγάδη Αλεξάνδρα Βοβολίνη


Maya Parviz Hom Parviz


Νικόλας Μακρόπουλος Καθλίν Μακροπούλου


Μαρέβα Μητσοτάκη Μιμή Ντενίση Εύη Λαζού-Λασκαρίδη


Μαρία Κουτζαμπάση Μιμίκα Κολοτούρα

Ανδρέας Τσαβλίρης Μιλένα Τσαβλίρη


Ελευθερία Κούκου Παναγιώτης Αγγελόπουλος


Στέλιος Μπουτάρης Μαρία Λαλαούνη


Έτα Σαμαρά Αλέξανδρος Σαμαράς


Δέσποινα Πορτοκάλη Γιάννης Τσιρίκος


Βασιλική Τσεκούρα Θοδωρής Παπαλουκάς


Μαρία Κοτρώτσιου Ευφροσύνη Πολυζώη


Πέννυ Λάγκα Μαργαρίτα Σφέτσα

Μεταξύ των παρευρισκόμενων είδαμε εκπληκτικές εμφανίσεις.

Κυριάρχησαν φανταστικά αξεσουάρ με τις πολύχρωμες τσάντες και τα clutch να έχουν την τιμητική τους.

Φυσικά, και οι 12ποντες γόβες δεν γινόταν να απουσιάζουν από ένα τέτοιο event.

Κόκκινες, μπλε και αγαπημένες μαύρες πρωταγωνίστησαν.

Λιλά, μουσταρδί, καφέ τσαντάκια μαγνήτισαν τα βλέμματα και μας ενέπνευσαν για τις επόμενες εμφανίσεις μας.

Όλες οι κυρίες ντύθηκαν με κομψό στιλ, κατάλληλο για την περίσταση και το χώρο στον οποίο βρισκόταν.

Διαβάστε ακόμη: Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του δέντρου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: "150 Χρόνια Μεγάλη Βρετανία" - Λαμπερή δεξίωση με τον Πρίγκιπα Νικόλαο, Άννα Μαρία, Μαρέβα Μητσοτάκη ... (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ