Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του δέντρου (φωτό)

Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε στο lobby του ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα με αισιόδοξα μηνύματα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την παιδική χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής».

Εκεί βρέθηκαν και οι εθελοντές του σωματείου ΠΝΟΗ – Φίλοι Ενταντικής Θεραπείας Παιδιού, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους.

Hom Parviz – Γενικός Διευθυντής Ξεν. Μεγάλη Βρεταννία & King George

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες διασκέδασαν με κέφι και αισιοδοξία, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του Ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο.

Ιωάννης Παπαδάτος, Ευαγγελινα Βασιλάτου, Ιωάννης Νικολαΐδης Μαρία Τριτάρη, Βάσω Κούσουλα, Κατερίνα Μαδούρου

Πρωταγωνιστής όπως κάθε χρόνο ήταν το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου ύψους 7,5 μέτρων!

Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοιχίζουν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό που μαγνητίζει τα βλέμματα. Συγχρόνως, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, συνεχίζουν και φέτος τις φιλανθρωπικές ενέργειες.

Marylise Sauliere, Πέτρος και Μαρία Κλαδάκη

Συγκεκριμένα, από 1/12/2022 και για τους επόμενους 6 μήνες σε κάθε λογαριασμό που πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΠΝΟΗ, στο έργο τους για παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών.

Βασίλης Νειάδας, Ιωάννης Νικολαΐδης

Τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, των οποίων την λειτουργική διεύθυνση έχει η Marriott International, Inc.., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη. Marriott International, Inc. Η Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο, με έδρα την Bethesda, Maryland, USA, με 6,900 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 130 χώρες, της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της.

Ορχήστρα Εκπαιδευτικού Οργανισμού Θεμιστοκλής

Η Marriott αποτελεί μια από τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Νίκος Κοντόπουλος, Χριστιάννα Δαρμή

Στις 30 κορυφαίες αλυσίδες στην ιδιοκτησία της περιλαμβάνονται: Bulgari Hotels and Resorts®, The Ritz-Carlton® and The Ritz-Carlton Reserve®, St. Regis®, W®, EDITION®, JW Marriott®, The Luxury Collection®, Marriott Hotels®, Westin®, Le Méridien®, Renaissance® Hotels, Sheraton®, Delta Hotels by MarriottSM, Marriott Executive Apartments®, Marriott Vacation Club®, Autograph Collection® Hotels, Tribute Portfolio™, Design Hotels™, Gaylord Hotels®, Courtyard®, Four Points® by Sheraton, SpringHill Suites®, Fairfield Inn & Suites®, Residence Inn®, TownePlace Suites®, AC Hotels by Marriott®, Aloft®, Element®, Moxy Hotels®, and Protea Hotels by Marriott®.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης και στο προνομιούχο πρόγραμμα επιβράβευσης, Marriott Bonvoy™.

Μαρία Κουτζαμπάση Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Ξεν. Μεγάλη Βρεταννία & King George

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.marriott.com , www.marriottnewscenter.com and @MarriottIntl. Επιπλέον, συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και @MarriottIntl στο Twitter και Instagram.

www.grandebretagne.gr

Photo PANOULIS

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ