Έλενα Παπαρίζου για «Eurovision»: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που δέχτηκα αυτήν την πρόταση από την ΕΡΤ»

Ο ρόλος-έκπληξη!

Ξανά στην Eurovision θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο ρόλος που θα έχει η "Number One" μας στον φετινό διαγωνισμό θα είναι η ανακοίνωση για το δωδεκάρι της ελληνικής επιτροπής.

Η καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος είναι η Μαρίνα Σάττι με το τραγούδι «Ζάρι», το οποίο φαίνεται να έχει μαγνητίσει το κοινό στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.


Οι παρουσιαστές που βρεθούν με την Ελληνική αποστολή στο Μάλμε της Σουηδίας για να μας μεταδώσουν τον παλμό και όλα όσα θα συμβούν πάνω στη σκηνή είναι ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα, που θα σχολιάσουν την βραδιά με το δικό τους μοναδικό χιούμορ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου και οι ημιτελικοί την Τρίτη 7 και την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη: Συντετριμμένη η οικογένεια Παπαρίζου: «Έφυγε» ο πολυαγαπημένος τους ξάδερφος, Γιάννης Ράμος – Βασανιζόταν από μία σκληρή αρρώστια εδώ και 2 χρόνια (φωτό)

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου θα δώσει μία μοναδική νότα στη βραδιά, αφού η συμμετοχή της για την Ελλάδα ήταν αυτή που έφερε την χώρα στο υψηλό σκαλοπάτι της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ