Δείτε βίντεο από τις πλημμύρες σε Καρδίτσα, Βόλο, Πήλιο: Απεγκλώβισαν ζευγάρι στον Λιμνιώνα - Χιόνι σε Παρνασσό, Περτούλι, Μέτσοβο

Δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα
 

Ευτυχώς η Θεσσαλία άντεξε. Αυτή είναι η γενική εικόνα από τη χθεσινή κακοκαιρία εξπρές που έπληξε τη χώρα, αλλά είχε μεγαλύτερη ένταση σε μία περιοχή που πριν από περίπου 8 μήνες, τον Σεπτέμβριου 2023 είχε κυριολεκτικά πνιγεί από τον "Daniel".

Θεσσαλία, Μαγνησία, Βόρειες Σποράδες, Σκιάθος και Σκόπελος βρέθηκαν από χθες το βράδυ και είναι ακόμα στο επίκεντρο της κακοκαιρίας.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες να κάνουν λόγο για μικροπροβλήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πάντως, κάποιοι δρόμοι στην Καρδίτσα πλημμύρισαν, ενώ χιόνισε σε Περτούλι, Μέτσοβο, Παρνασσό.


Η πυροσβεστική απεγκλώβισε προληπτικά τα ξημερώματα ένα ζευγάρι Ισραηλινών από το Λιμνιώνα, στον Δήμο Ζαγοράς, οι οποίοι φοβήθηκαν από παρακείμενο χείμαρρο που είχε φουσκώσει- αυτή ήταν και η μοναδική κλήση που δέχθηκε για συμβάν.

Στην περιοχή της Μαγνησίας το φαινόμενο χτύπησε με σφοδρότητα μέσα την νύχτα το Νότιο Πήλιο με κάποιους δρόμους να γεμίζουν νερά, αλλά φαίνεται πως η περιοχή άντεξε.

Στη πόλη του Βόλου είχαμε κάποια προβλήματα ηλεκτροδότησης που αποκαταστάθηκαν.

Με το πρώτο φως της ημέρας ο κρατικός μηχανισμός που ήταν επί ποδός την νύχτα θα ερευνήσει αν υπάρχουν κατολισθήσεις στο ορεινό δίκτυο και κυρίως στο Πήλιο που δέχθηκε πολλά χιλιοστά βροχής.

Δείτε πως θα κινηθεί η κακοκαιρία

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, αστραπή και κείμενο που λέει "ania ania a Bu Greece Patras Izmir CNG"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ