Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Δεκάδες συλλήψεις χούλιγκαν για την υπόθεση του αστυνομικού που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα – Ολονύχτια αστυνομική επιχείρηση

Ο άτυχος αστυνομικός χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα και πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου 2023

Δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές οπαδών (ανάμεσα τους και γνωστά ονόματα του χώρου), έρευνες σε σπίτι και χώρους που σχετίζονται με αυτούς, πραγματοποίησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Πρόκειται για αστυνομική επιχείρηση, που προήλθε μετά την πολύμηνη έρευνα για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, μετά από τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό από επίθεση χούλιγκαν στο Ρέντη.

Ο άτυχος αστυνομικός είχε νοσηλευτεί για 20 ημέρες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μέχρι να καταλήξει στις 27 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε ακόμα: Συντετριμμένη η οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη - Πιασμένοι χέρι χέρι η αδερφή & οι γονείς στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού (φωτό - βίντεο)

Για τη δολοφονική επίθεση συνελήφθη μετά από λίγες ημέρες ένας 18χρονος, ωστόσο, η έρευνα δεν έκλεισε. Οι συλληφθέντες, πιθανότατα αύριο Τρίτη, θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα για να τους αποδώσει κατηγορίες.


Δείτε ακόμα: Υπέκυψε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη: Του είχαν ακρωτηριάσει το πόδι για να τον σώσουν - Ήταν 20 μέρες στη ΜΕΘ (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ