Πριγκιπόπουλο Louis: Ο άτακτος γιος της Βασιλικής οικογένειας έγινε 6 ετών - Το στιγμιότυπο που τράβηξε η πριγκίπισσα Κέιτ

Ένα χαριτωμένο ενσταντανέ

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο πρίγκιπας Λούις!

Ο άτακτος μικρούλης γιος της πριγκίπισσας Κέιτ και του διαδόχου Γουίλιαμ, που όταν βαριέται σε δημόσια events χασμουριέται, κάνει γκριμάτσες ή πειράζει τα αδέρφια του, μεγάλωσε και το Παλάτι του εύχεται μέσα από τον λογαριασμό στο instagram με ένα μοναδικό πορτραίτο.

"Χαρούμενα 6α γενέθλια, Πρίγκιπα Λούις! 🎂 Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σήμερα.", σημειώνεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο 6χρονος, πλέον, πρίγκιπας ποζάρει με πλατύ χαμόγελο και καρό πουκάμισο στο φακό, πίσω από τον οποίο βρίσκεται σύμφωνα με τη λεζάντα η Κέιτ Μίντλετον.

Φυσικά, η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να του στέλνει τρυφερές ευχές.

Η "συνήθεια" για την special ημέρα

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον ψήνει κέικ.

Διαβάστε ακόμη: Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Πρώτος & καλύτερος ο πριγκιπάκος Τζορτζ - Εκτός ο πριγκιπάκος Λούις επειδή κάνει γκριμάτσες (φωτό - βίντεο)

«Λατρεύω να φτιάχνω την τούρτα τους», είπε η Κέιτ στην ειδική χριστουγεννιάτικη εκπομπή του BBC A Berry Royal.

«Έχει γίνει λίγο παράδοση να ξενυχτάω με αστείες ποσότητες μείγματος κέικ και γλάσου. Αλλά μου αρέσει αυτό», είχε τονίσει.

Φέτος, βέβαια, ίσως "σπάσει" αυτή η παράδοση και πάρουν έτοιμη τούρτα!

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 5 και το παλάτι του εύχεται χρόνια πολλά! - Δείτε φωτογραφίες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Facebook: Prince Louis of Wales

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας Λούις, είναι τέταρτος στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τον πατέρα και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκιπόπουλο Λούις: Σοβαρός ο γλυκούλης μικρότερος γιος της Κέιτ και του Γουίλιαμ στην τελευταία του εμφάνιση (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασιλιάς Κάρολος αγκαλιάζει τον μικρό Πρίγκιπα Λουίς – 3 μοναδικές φωτογραφίες του Βρετανού μονάρχη με τον εγγονό του!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ