H «χαμηλών τόνων» Δούκισσα Sophie σε μία κατακόκκινη εμφάνιση – Το ρομαντικό, ανοιξιάτικο φόρεμα & οι classy nude γόβες με την υπογραφή του οίκου Prada (φωτό)

Μιμείται το εξώφυλλο των Beatles με χάρη και χιούμορ!

Η Δούκισσα του Εδιμβούργου, Η Πριγκίπισσα Σόφι τηρεί τον ρόλο της ως Global Ambassador του Διεθνούς Οργανισμού για την Πρόληψη της Τυφλότητας, Orbis.

Η σύζυγός του μικρότερου γιού της Βασίλισσας Ελισάβετ, του Πρίγκιπα Έντουαρντ, χθες τους επισκέφτηκε για να παρακολουθήσει μία δεξίωση και πριν μπει στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, πέρασε από το Abbey Road, όπου έχει «τραβηχτεί» το εξώφυλλο του εμβληματικού άλμπουμ τον Beatles

instagram

Η «χαμηλών τόνων» Δούκισσα έλαμπε για την δεξίωση αυτή, φορώντας ένα κατακόκκινο κρουαζέ και αέρινο φόρεμα με την υπογραφή του luxurious brand Beulah London με κόστος 695 λίρες.

Το look απογείωσε με δύο κλασικές αξίες για εκείνη.

Αρχικά τις κλασάτες nude γόβες από τον κορυφαίο οίκο μόδας Prada και ένα δερμάτινο clutch από την σχεδιάστρια Sophie Habsburg με κόστος 380 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά την εμφάνιση:

Λίγα λόγια για τον ΜΚΟ, Orbis

Ο Orbis ιδρύθηκε ως συντονιστικός, κεντρικός οργανισμός για να ηγηθεί μιας διεθνούς προσπάθειας για την κινητοποίηση πόρων για δραστηριότητες πρόληψης της τύφλωσης. 

Ο ΜΚΟ φιλοδοξεί να συνδέει επαγγελματικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις , εκπαιδευτικά ιδρύματα και ενδιαφερόμενα άτομα με εθνικά προγράμματα για την πρόληψη της τύφλωσης.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Edward & Πριγκίπισσα Sophie: Το ανερχόμενο «ήσυχο» ζευγάρι στο ανεμοδαρμένο Buckingham – Η παρηγοριά των Άγγλων που ξέμειναν από royals (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ