Κim Kardashian – Met Gala: Η εξήγηση του αμφιλεγόμενου look – Ο θεόστενος κορσές του John Galliano & το γκρι «άσχετο» ζακετάκι (φωτό & βίντεο)

Το πραγματικά μπερδευτικό outfit της τηλεοπτικής περσόνας...

Kim Kardashian στο Met Gala θα λέγαμε δεν τα πήγε τόσο καλά, όσο εντυπωσιακά δηλαδή την έχουμε συνηθίσει.

Ο θεόστενος κορσές με την υπογραφή του Maison Margiela σόκαρε τους φαν και προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς μπορεί να αναπνέει και να περπατά κανονικά, ενώ άλλοι αν έχει βγάλει κανά δυο πλευρά για να χωρέσει στον ασφυκτικό κορσέ της. 

Ασχολίαστο δεν πέρασε καθόλου και το γκρι ζακετάκι πάνω από το κατά τα άλλα fashionable outfit της καθώς πολλοί παρατήρησαν ότι αυτή η προσθήκη ήταν αταίριαστη και άσχετη με το θέμα της βραδιάς.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η απόφασή της να συνδυάσει την εμφάνιση του Met Gala με ένα casual ρούχο, ένα πουλοβεράκι από την ντουλάπα, αντιμετωπίστηκε με σύγχυση.

 Γιατί δεν το έβγαλε εντελώς;

«Βγάλε τη ζακέτα… μειώνει όλο το λουκ», έγραψε κάποιος στο X (πρώην Twitter), ενώ ένας άλλος είπε: «Για ποιο λόγο υπάρχει η ζακέτα;».

Διαβάστε ακόμα: Emma Roberts για το φιλί με Kim Kardashian: «Έχει τα πιο ωραία, glossy χείλια» - Όσα αποκάλυψέ η ηθοποιός στην εκπομπή του Jimmy Fallon (βίντεο)

Η εξήγηση της  Kim Kardashian 

Εν μέσω της διαδικτυακής κριτικής για τη ζακέτα της, η ίδια η Κιμ είπε στη Vogue γιατί φορούσε το συγκεκριμένο ρούχο κατά τη διάρκεια του Met Gala. Υποστήριξε ότι η εμφάνισή της ήταν εμπνευσμένη από τον ενδυματολογικό κώδικα της εκδήλωσης «The Garden of Time».

«Είναι σαν την πιο άγρια νύχτα της ζωής μου σε έναν κήπο», είπε όταν περιέγραψε την ιστορία του ντυσίματός της. «Και μόλις έτρεξα έξω και άρπαξα το πουλόβερ του φίλου μου και το πέταξα πάνω μου. Τα μαλλιά μου είναι όλα μπερδεμένα».

Διαβάστε ακόμα: Kim Kardashian – Kanye West: Η πρωτότοκη κόρη τους North είναι 1 από τα 5 πλουσιότερα παιδιά στον κόσμο – Βγάζει 30.000 από ένα μονάχα Tik Tok video

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ