Γιάννενα: 15χρονη ξεψύχησε λίγο μετά από την επίσκεψή της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα - Τι έδειξε η νεκροψία

Πριν από λίγες ημέρες η 15χρονη Βορειοηπειρώτισσα, η οποία ζούσε με την μητέρα της στα Γιάννενα (οι γονείς της ήταν χωρισμένοι) πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή, επιστρέφοντας σπίτι της μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγιους Σαράντα. 

Συγκεκριμένα, καθώς η νεαρή βρισκόταν καθ' οδόν έξω από το Ελληνικό μειονοτικό χωριό Πλάκα, ένιωσε έντονη δυσφορία ως αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή και να αφήσει την τελευταία της πνοή. Στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα όπου μεταφέρθηκε, απλά πιστοποιήθηκε ο θάνατος της.

Δημοσιεύματα στον αλβανικό τύπο αναφέρουν ότι η  νεκροψία νεκροτομή που έγινε στη σορό της έδειξε ότι η νεαρή είχε εσωτερική αιμορραγία κάτι που ο πατέρας του κοριτσιού αμφισβητεί και ζητά να γίνει εκ νέου εξέταση ενώ παράλληλα ζητά από την Εισαγγελία Ιωαννίνων να μην επιτρέψει την ταφή. Μιλώντας στο oranewstv ανέφερε μάλιστα ότι όταν πήγε στο νεκροτομείο για να δει τη σορό της κόρης του διέκρινε κάποια σημάδια στο κορμί της, αφήνοντας αιχμές για την πρώην σύζυγό του. «Υποψιάζομαι πως κάτι  άλλο έχει συμβεί», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ