2 αξιολάτρευτα σκυλάκια παντρεύτηκαν με κάθε επισημότητα! Ο Hudson και η Chelsea πέρασαν της εκκλησιάς την πόρτα με παπά & με κουμπάρο!

Είναι μία τρελή-τρελή ιδέα, η οποία πήρε σάρκα και οστά. Ο Hudson και η Chelsea, πριν λίγους μήνες έδωσαν όρκους αγάπης και προχώρησαν στην πράξη του γάμου. Μάλιστα ο γάμος ήταν τόσο οργανωμένος, με προσκλητήρια, διακόσμηση, τούρτα αλλά και τον καλύτερο ιερέα.

Βέβαια το ερώτημα για το ποιος έκανε την πρόταση γάμου και πώς έγινε η πρόταση, παραμένει αναπάντητο. Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς είναι: Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

Η ιδέα στην ουσία ήταν του φωτογράφου Danfredo ιδιοκτήτη του ζεύγους. Ο ίδιος δεν δίστασε να πει αυτή την περίεργη και λίγο αλλόκοτη ιδέα σε φίλους designers και διακοσμητές, οι οποίοι κατευθείαν την αγάπησαν και η δημιουργική ομάδα αποφάσισε να το κάνει πράξη.

Έτσι λοιπόν ο καθένας επωμίστηκε από μία δουλειά και εν τέλει ο γάμος πραγματοποιήθηκε. Μάλιστα στον γάμο του Hudson και της Chelsea ήρθαν και φίλοι τους σκυλιά, τα οποία πιο πριν είχαν δεχθεί προσκλητήριο και μάλιστα κανονικότατο.

Η Chelsea η πρωταγωνίστρια της μέρας, καθώς ήταν η νύφη βάδισε σε έναν διακοσμημένο διάδρομο με λουλούδια και πέταλα, ενώ ο Hudson την περίμενε μαζί με τον ιερέα bulldog, που είχε την τιμή να τους παντρέψει.

Στο τέλος της τελετής δεν δόθηκαν κουφέτα αλλά μπισκοτάκια για σκύλους, ενώ όλοι γεύτηκαν από την τούρτα και παίξανε σε ένα δωμάτιο γεμάτο μπαλόνια.

Ο γάμος σε φωτογραφίες του Danfredo:

Τα ευφάνταστα προσκλητήρια

Τα μπισκοτάκια σκύλων

Ο διάδρομος στον οποίο βάδισε η Chelsea

Το ζεύγος και η τούρτα

Οι καλεσμένοι φίλοι της Chelsea και του Husdson

Ο ιερέας που πάντρεψε το ζευγάρι

Πηγή: pathfinder.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ