Το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στους Financial Times!!

Oι Financial Times δημοσίευσαν σήμερα άρθρο του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξη Τσίπρα. Στο άρθρο του αναφέρει πως η αντικατάσταση του Μνημονίου είναι απαραίτητο ώστε να αποτραπεί η κρίση στην Ελλάδα. Επίσης επισημαίνει πως οι εξελίξεις στην Ισπανία δείχνουν πως η κρίση είναι Πανευρωπαϊκή και οι χειρισμοί που έγιναν ήταν εντελώς αναποτελεσματικοί.Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και εφόσον έχει την καθαρή και δημοκρατική εντολή του ελληνικού λαού το βράδυ της 17ης Ιουνίου θα δράσουν άμεσα για τον τεραματισμό των ανεπαρκών πολιτικών συστημάτων που κατέστρεψαν την οικονομία τα τελευταία χρόνια.


Oι Financial Times δημοσίευσαν σήμερα άρθρο του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξη Τσίπρα. Στο άρθρο του αναφέρει πως η αντικατάσταση του Μνημονίου είναι απαραίτητο ώστε να αποτραπεί η κρίση στην Ελλάδα. Επίσης επισημαίνει πως οι εξελίξεις στην Ισπανία δείχνουν πως η κρίση είναι Πανευρωπαϊκή και οι χειρισμοί που έγιναν ήταν εντελώς αναποτελεσματικοί.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και εφόσον έχει την καθαρή και δημοκρατική εντολή του ελληνικού λαού το βράδυ της 17ης Ιουνίου θα δράσουν άμεσα για τον τεραματισμό των ανεπαρκών πολιτικών συστημάτων που κατέστρεψαν την οικονομία τα τελευταία χρόνια.

Για να διαβάσετε το άρθρο στα αγγλικά πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ